29 januari 2018

Philadelphia Union thuisshirt 2018-2019

De Amerikaanse club Philaldelphia Union en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe thuisshirts voor 2018 en 2019 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de Amerikaanse club de MLS thuiswedstrijden in het PPL Park gedurende 2018 en 2019. Dit shirt wordt dus twee seizoenen gedragen. Adidas en de club presenteren dit jaar geen nieuw uitshirt. Het uitshirt van vorig seizoen loopt ook dit seizoen door. Het Duitse sportmerk is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de designs en productie van alle Major League voetbalshirts. Het merk is namelijk van alle clubs in de competitie kledingsponsor. Check hieronder alle details van het nieuwe Philadelphia Union thuisshirt 2018-2019.

Philadelphia Union thuis shirt en tenue 2018-2019

Het Philadelphia Union voetbalshirt voor 2018-2019 heeft dit seizoen een stijlvol design. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de horizontale blauwe banen over het shirt. Hiermee is door de club en adidas afscheid genomen van de brede verticale baan over het midden van het shirt, zoals Ajax dat ook heeft. Het shirt bevat overigens nog wel gouden details, al is de tint goud wel wat lichter dan voorgaande voetbalshirts. De gouden accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen, een subtiele lijn in de v-hals en in de drie strepen van het sportmerk over de schouders. Ook het logo van adidas op de rechter borst is goud. Bovendien heeft de club een geheel nieuw logo geïntroduceerd. Het nieuwe logo van Philalelphia Union is net wat lichter dan het oude logo, maar is verder vrijwel hetzelfde gebleven. Het nieuwe shirt bevat ook dit jaar weer een aantal opvallende accenten. Zo bevat de bovenkant van de achterkant van het nieuwe thuisshirt de slang uit het logo van de club met de leus van de club uit de Verenigde Staten: JOIN OR DIE. De linker onderkant van het shirt bevat ook een afbeelding van de slang uit het logo en de rechter onderkant bevat ook een speciale tag, welke verwijst naar Philaldelphia. De mouwen zijn dit jaar ook weer uitgerust met de officiële Major League Soccer badges. Deze badges hebben dezelfde kleuren als de clubkleuren van Philadelphia Union. Hoofdsponsor van de club is BIMBO. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De voetbalkousen van het tenue hebben ook deze kleurencombinatie. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Sapong, Bedoya, Pontius, Medunjanin en andere sterspelers. Check ook het Philadelphia Union uitshirt voor 2018.

Philadelphia Union voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van Philadelphia Union kan je vanaf medio februari 2018 in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer € 84,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Check in deze shop ook andere voetbalshirts van MLS clubs! Directe levering gegarandeerd!

Scoor alle MLS voetbalshirts exclusief in deze SHOP!