6 februari 2020

Philadelphia Union thuisshirt 2020-2021

Adidas en Philadelphia Union hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2020-2021 officieel gelanceerd vandaag. In dit tenue speelt de club de Major League Soccer thuiswedstrijden in het PPL Park in Chester gedurende 2020 en 2021. De club van trainer Jim Curtin eindigde vorig seizoen op een derde plek in de MLS en werd in de Conference Semifinals uitgeschakeld door Atlanta United. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de club uit Philadelphia. Het Duitse sportmerk is namelijk kledingsponsor van alle clubs op het hoogste niveau van de VS.

Philadelphia Union thuis shirt en tenue 2020-21

Zoals alle MLS tenues heeft het nieuwe Philadelphia Union tenue een naam: het ''Forever Faithful Kit.'' Het Philadelphia Union thuisshirt voor 2020-2021 is zoals altijd overwegend marine blauw en bevat dit jaar gouden details. Zo is het adidas logo op de rechterborst goud en ook het logo van de club bevat gouden details. Hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de rechterschouder. Deze trademark strepen van adi staan dit jaar niet horizontaal, maar verticaal op het tenue en zijn wat breder. Dit design is geïnspireerd door de strepen op de tenues van adidas rondom het WK van 1994. Hetzelfde geldt voor de hals van het tenue. Dit betreft namelijk een zogenaamde EQT V-hals. De bovenkant en de mouwen van het nieuwe thuistenue van Philadelphia zijn iets donkerder. Het tenue bevat ook verschillende details. Het meest opvallende detail is het watermerk en de structuur van de slang (het symbool van de club) over de de borst en een deel van de onderkant van het tenue. De onderkant van het tenue bevat heel subtiel een lint met daarin de leus van de club: ''UNGITE aut PERITE." In de nek, op de achterkant van het tenue, staat de slang uit het clublogo. Verder zijn de mouwen van het voetbalshirt uitgerust met de officiële MLS badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de kleuren van het tenue en betreffen badges ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie. Shirtsponsor BIMBO prijkt traditiegetrouw op het midden van de tenues.

Het nieuwe Philadelphia Union thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met gouden adidas strepen en logo's. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het tenue. De nieuwe Philadelphia Unio voetbalshirts zijn dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ilsinho, Fabián, Bedoya, Picault, Medunjanin, Elliot en andere spelers. Check ook het Philadelphia Union uitshirt!

Philadelphia Union thuisshirt bestellen

Het Philadelphia Union voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 voor volwassenen en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops vind je ook andere MLS tenues en kun je deze laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel het tenue direct in deze SHOP

of deze winkel!