Philadelphia Union uitshirt 2023-2024

Philadelphia Union en adidas hebben vandaag het nieuwe Philadelphia Union uitshirt 2023-2024 gepresenteerd met het motto: ‘’For Philly’’. In dit nieuwe tenue speelt de Amerikaanse voetbalclub de Major League Soccer uitwedstrijden in 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in 2023 draagt de club het Philadelphia Union thuisshirt 2022-2023, dat vorig jaar al werd gepresenteerd. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de Philadelphia Union voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs. Thomas is onderdeel van hoofdsponsor Bimbo en staat als logo op het midden van de tenues.

Philadelphia Union voetbalshirt 2023-2024 | For Philly

Het nieuwe Philadelphia Union uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door de play-offs in 2019, waarin de club een verpletterende indruk maakte. Voor het eerst in de geschiedenis bereikte de club namelijk de play-offs van de Major League Soccer Cup. In 2019 was het motto van de club ‘’Philly for Nothing’’. De marketingcampagne van deze periode werd gekenmerkt door een camouflage print, die symbool stond voor de intensiteit waarop de spelers de wedstrijden benaderde. Het Philadelphia Union uitshirt bevat dan ook een all-over camouflage print. Deze print is een combinatie van lichtblauw en goud/beige, geïnspireerd door de het vuurwerk van de fans tijdens de wedstrijddagen. Verder heeft het nieuwe tenue navy blauwe en lichtblauwe accenten. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen hebben deze kleurencombinatie en de band op de zijkanten van het voetbalshirt is lichtblauw. Deze band loopt door naar de onderkant van de achterzijde van het tenue. Alle logo’s op het tenue zijn navy blauw. De rechterborst bevat het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en wordt door adidas vanaf dit seizoen op alle tenues gebruikt. De linkerborst bevat niet het clublogo van de Amerikaanse voetbalclub, maar alleen de slang uit het logo. In de nek op de achterzijde van het tenue staat wel het logo van de club. Thomas staat als shirtsponsor op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van AppleTV. Het logo van AppleTV staat op alle Major League voetbalshirts dit seizoen. De Major League Soccer badges op de mouwen zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: goud/navy blauw. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met gouden adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Philadelphia Union voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie, voor de optimale prestatie.

Shaun Kreider, creative director bij de club, reageert: ‘’Met hulp van adidas en Union Creative Collecive hebben we de eerste vonk van grootsheid weer tot leven gebracht en daar iets aan toegevoegd om het huidige verhaal te versterken. Philadelphia is een stad vol nevenschikkingen. In een stad die bekend staat om zijn taaiheid en vastberadenheid hebben we de mooiste kunst ter wereld. Sommige mensen zien in dit voetbalshirt rookpluimen, anderen zien weer water en een andere groep zegt weer dat dit voetbalshirt op een schilderij lijkt. We houden van al deze interpretaties, omdat (zoals alle fans weten) Philadelphia niet slechts één ding is.

Philadelphia Union uitshirt bestellen

Het Philadelphia Union uitshirt kun je vanaf medio maart bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. Check ook andere MLS voetbalshirts in deze winkels of laat je tenue bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

Philadelphia Union uitshirt 2023-2024

Philadelphia Union uitshirt 2023-2024

Philadelphia Union uitshirt 2023-2024