Philadelphia Union thuisshirt 2022-2023

FOR U! Zo heet het nieuwe Philadelphia Union thuisshirt 2022-2023, dat vandaag door de club en kledingsponsor adidas officieel gepresenteerd werd. In dit tenue speelt Philadelhia Union de Major League Soccer en bekerwedstrijden in Subaru Park in 2022 en 2023. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Dit jaar draagt met hetzelfde uitshirt als vorig jaar, namelijk het Philadelphia Union uitshirt 2021-2022. Adidas is verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van Philadelphia. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Philadelphia Union thuis shirt en tenue 2022-2023

Voor het eerst sinds 2016 bevat het voetbalshirt van Philadelphia Union weer een verticale band. Dit jaar is de verticale band op de linkerzijde van het tenue geplaatst. Het voetbalshirt is weer overwegend donkerblauw en de band aan de linkerzijde is royal blauw & wordt geflankeerd door twee dunnere gouden banen. Deze kleuren staan symbool voor de vlag van Philadelphia en die van de fanatieke supportersgroep, the Sons of Ben. De gouden accenten komen ook terug in de overlappende V-hals, de adidas strepen op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van adidas (rechterborst) en sponsor Bimbo (op het midden) zijn goud. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Het Philadelphia Union thuisshirt 2022-2023 bevat ook nog verschillende details. In de nek op de achterzijde van het tenue is een gouden bliksemschicht verwerkt, welke verwijst naar het zogenaamde kite experiment van Benjamin Franklin. Dit vormde een belangrijke inspiratie voor het voetbalshirt. De linker onderkant van het tenue bevat de iconische slang uit het clublogo. Deze slang prijkt al sinds het debuutjaar (2010) van de club in de Major League Soccer op de voetbalshirts. De linkermouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is in stijl van de kleuren van het nieuwe thuistenue: navy blauw/goud/blauw.

Het Philadelphia Union thuistenue 2022-2023 wordt dit jaar gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De kousen van het tenue hebben ook deze kleurencombinatie. Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Philadelphia Union voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Philadelphia Union thuisshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als mcGlynn, Glesnes, Uhre, Findlay, Aaronson, Bedoya en nog meer spelers.

Philadelphia Union voetbalshirt bestellen

Het Philadelphia Union thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf medio maart bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. Check ook andere MLS voetbalshirts in deze winkels of laat je tenue bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

Philadelphia Union thuisshirt 2022-2023

Philadelphia Union thuisshirt 2022-2023

Philadelphia Union thuisshirt 2022-2023

Philadelphia Union thuisshirt 2022-2023