12 april 2019

Adidas lanceert speciaal Parley voetbalshirt voor Philadelphia Union voor 2019-2020

De Amerikaanse club Philadelphia Union heeft in samenwerking met adidas en Parley for Oceans een speciaal 3e shirt voor dit seizoen uitgebracht. In dit alternatieve uitshirt speelt Philadelphia Union de uitwedstrijden in de Major League Soccer dit seizoen. Het shirt is onderdeel van een speciale campagne van adidas en Parley for Oceans. Voor iedere Major Leage Soccer club hebben adidas en Parley een speciaal warming up shirt gelanceerd, gemaakt van gerecycled plastic en afval uit de oceaan. Het nieuwe voetbalshirt van Philadelphia Union heeft een fleurige look!

Het nieuwe Philadelphia Union voetbalshirt wordt dit weekend nog een keer en publique getoond in Cruz Park, het stadion van de club, door rapper Asher Roth. Het shirt is geheel licht blauw met navy blauwe accenten. De logo's van adidas, de club en sponsor Bimbo op de voorkant van het voetbalshirt zijn navy blauw. Hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders en de MLS badge op beide mouwen. Verder is het tenue nog uitgerust met een speciale tag met daarin een verwijzing naar de samenwerking tussen adidas en Parley. Met deze samenwerking hopen adidas en Parley meer bewustwording te creëren rondom de impact van plastic en afval in de oceanen. De voetbalshirts zijn dan ook gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan, welke verzameld is op de stranden rondom deze oceanen. In de Verenigde Staten is het partership van adi en Parley onderdeel van een groter programma, de MLS WORKS Greener Goals. Dit betreft een programma rondom het thema milieuduurzaamheid.

Het nieuwe Phildelphia Union tenue wordt compleet gemaakt door een broekje en kousen in dezelfde kleurencombinatie. Uiteraard zijn de tenues ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie. Check hieronder nog meer vette foto's van de tenues die vanaf nu gedragen worden door Picault, Bedoya, Fabián, Ilsinho en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze SHOP of deze winkel!