Philadelphia Union thuisshirt 2024-2025 omgedoopt tot XV Kit

Philadelphia Union en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe Philadelphia Union thuisshirt 2024-2025 officieel gepresenteerd! Ook dit voetbalshirt heeft een bijnaam, namelijk het ‘’XV Primary Kit’’. Over de achtergrond van deze naam vertellen we natuurlijk straks meer. In het nieuwe tenue speelt Philadelphia Union de Major League Soccer thuiswedstrijden in Subaru Park gedurende 2024 en 2025. Dit tenue wordt dus twee seizoenen lang gedragen. In 2024 draagt ‘’The Union’’ hetzelfde uitshirt als vorig seizoen.

Het Philadelphia Union thuisshirt 2024-2025 heeft als bijnaam ‘’XV Primary Kit’’, omdat dit het vijftiende seizoen van de club in de Major League Soccer betreft. Voor het design hebben de club en kledingsponsor adidas samengewerkt met The Union Creatieve Collective, een gezelschap van kunstenaars. Het design van het voetbalshirt is geïnspireerd door het eerste voetbalshirt van de club tijdens het seizoen 2009-2010. Aan de centrale gouden baan op het midden van het tenue heeft de club een creatieve kwinkslag gegeven. Deze baan is verdeeld in blauwe en gouden diamanten met een gradiënt effect. Het patroon verwijst naar verschillende elementen uit de identiteit van de club: de slang, bliksemschichten en een rivier. Dit design staat symbool voor de evolutie van het team en de Major League Soccer de afgelopen jaren. De gouden details zijn ook verwerkt in verschillende details en logo’s op het voetbalshirt. De ronde hals bevat een gouden lijn en ook de adidas trademark strepen op de schouders zijn goud. De band aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw/goud. Alle logo’s staan centraal op de borst. Het logo van adidas staat in het goud boven het clublogo en daaronder prijkt het logo van hoofdsponsor BIMBO. De linkermouw bevat het Major League Soccer logo. Dit logo is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: donkerblauw/goud/lichtblauw. Daaronder prijkt het logo van AppleTV. De onderkant van het Philadelphia Union thuisshirt bevat een label met daarin de Romeinse cijfers XV (15) en een slang. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van een bliksemschicht. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan weerszijden gouden adidas strepen. De sokken hebben ook deze kleurencombinatie.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Ronde hals

Het adidas Philadelphia Union thuisshirt 2024-2025 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Amerikaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere Major League Soccer voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande fanshops!

Philadelphia Union thuisshirt 2024-2025 omgedoopt tot XV Kit
Philadelphia Union thuisshirt 2024-2025 omgedoopt tot XV Kit
Philadelphia Union thuisshirt 2024-2025 omgedoopt tot XV Kit
Philadelphia Union thuisshirt 2024-2025 omgedoopt tot XV Kit