5 februari 2016

Philadelphia Union thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Philadelphia Union thuisshirt voor 2016 en 2017 is vandaag bekend gemaakt door de Amerikaanse club en kledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt Philadelphia Union de Major League Soccer wedstrijden gedurende dit seizoen in het PPL Park in Chester gedurende dit seizoen. Adidas is zoals van elk team in de Verenigde Staten kledingsponsor van de club. Het nieuwe shirt werd gelanceerd met als belangrijkste aanwezige een slang!

Philadlphia Union thuistenue 2016

Het voetbalshirt van Philadelphia Union voor 2016 wordt gekenmerkt door het design van het shirt wat we al langer kennen. Het voetbalshirt is overwegend navy blauw met een verticale gouden band over het midden van het shirt. Deze band is uitgerust met een design van dunne vakjes, welke gebaseerd zijn op de huid van een slang. De slang is een belangrijk clubsymbool en staat dan ook in het logo van de club. Het logo van de club staat op het midden van de borst met daarboven het logo van kledingsponsor Adidas. Hoofdsponsor van de club is BIMBO en deze staat op het midden van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals en bevatten de onderkant van de mouwen een gouden bies. De drie strepen van Adidas bevinden zich niet op de schouders en mouwen maar aan de zijkanten van het shirt. De onderkant van het shirt bevat nog een label met daarop ook een afbeelding van de slang. Beide mouwen zijn uitgerust met de MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt van de club: navy blauw en goud. De shorts en kousen van het nieuwe tenue zijn ook overwegend navy blauw met gouden details. Check hieronder de foto's van het nieuwe Philadelphia Union thuisshirt voor 2016. De club zal komend seizoen hetzelfde uitshirt dragen als vorig seizoen. Check dit shirt hier!

Philadelphia Union shirt kopen

Het nieuwe Philadelphia Union voetbalshirt 2016 kan je vanaf mei 2016 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Major League Soccer clubs. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Philadelphia -union -voetbalshirt -2016

Philadelphia -union -thuisshirt -2016