13 april 2017

Palmeiras eert fans met limited edition Obsessão voetbalshirt 2017

Palmeiras heeft een wel heel speciaal shirt gelanceerd vandaag. De club brengt met een limited edition voetbalshirt namelijk een ode aan de passie van de fans van de club. In samenwerking met kledingsponsor adidas werd er een zogenaamd ''Obsessao'' shirt uitgebracht. Check hieronder alles details van het nieuwe shirt van de Braziliaanse club.

Het Obsessao shirt van Palmeiras is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de brede, witte v-hals. Over de zijkanten van het shirt lopen witte adidas strepen en op de rechter borst staat het logo van adidas in het wit. Hiermee is het Obsessao voetbalshirt gebaseerd op het adidas TIRO 17 template van het merk. Hoofdsponsor CREFISA versiert het midden van het shirt en de linker borst is uitgerust met de badge van de club. Dit logo is iets groter dan normaliter op het shirt staat. Dan de details, welke de belangrijkste onderdelen vormen van het speciale edition shirt. Onder het logo van de club staat in het goud de tekst: ''Limited Edition.'' De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag ''Obsessao.'' Het tenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en witte kousen met een groene band.

Het shirt is puur en alleen een ode aan de fans van de club en zal door de club uit Sao Paulo niet gedragen worden tijdens officiële wedstrijden van de club. Het nieuwe shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Allianz Parque, is vooralsnog alleen te koop in de online clubshop. Andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs scoor je in deze SHOP!