Palmeiras voetbalshirts 2022-2023

De Braziliaanse voetbalclub Sociedade Esportiva Palmeiras heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma de nieuwe Palmeiras voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Campeonato Brasileiro Série A, beker en Copa Libertadores wedstrijden in 2022. Palmeiras eindigde afgelopen seizoen op een derde plek en speelt dus opnieuw in de Copa Libertadores. Sinds 2019 is Puma de kledingsponsor van Palmeiras en ook dit seizoen is het Duitse sportmerk weer verantwoordelijk voor de uitrusting van ''Verdão.''

Palmeiras thuisshirt 2022

Het Puma Palmeiras thuisshirt 2022 is opnieuw overwegend groen en bevat vanaf het midden naar de onderkant een speciale all-over print van de bladen van een palmboom. Dit seizoen is het 80 jaar geleden dat de club haar naam veranderde in Palmeiras. Voor die tijd was de naam van de club Società Palestra Italia. Op 13 september 1942 werd besloten de naam te veranderen naar Palmeiras. De reden hiertoe was een opmerkelijke. De toenmalig president van Brazilië, Getúlio Vargas, had zich in de periode aangesloten bij de geallieerden, waardoor zowel Duitsland als Italië vijanden van de Braziliaanse staat geworden waren. Daar ondervonden veel Italiaanse immigranten, (waaronder ook de oprichters van de club) veel hinder van. De overheid dwong de club haar naam te veranderen en koos voor Palmeiras, als eerbetoon aan de voetbalclub AA das Palmeiras.

Het Palmeiras thuistenue bevat verder witte accenten. De V-hals is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Puma logo in het wit en de linkerborst bevat de badge van de club. De rode ster boven de badge verwijst naar het winnen van de Rio Cup in 1951. De ''Copa Rio'' was het eerste intercontinentale voetbaltoernooi ooit. Hoofdsponsor Crefisa versiert het midden en de achterkant van het Palmeiras thuistenue. He t Palmeiras thuistenue 2022 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene band. De kousen zijn ook groen met witte accenten.

Zoals alle Puma tenues zijn de Palmeiras voetbalshirts 2022 weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dudu, Atuesta, Navarro, Deyverson, Veiga en nog meer spelers.

Palmeiras voetbalshirt kopen

De Puma Palmeiras voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf medio april voor volwassenen bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en zowel het thuisshirt als het uitshirt zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kun je het tenue bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook goedkopere Palmeiras tenues. Directe levering!

Bestel je Palmeiras voetbalshirt exclusief in deze SHOP! 

Palmeiras thuisshirt 2022

Palmeiras thuisshirt 2022 Puma