Palmeiras voetbalshirts 2021-2022

Palmeiras en Puma hebben vandaag de nieuwe Palmeiras voetbalshirts 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Braziliaanse voetbalclub de CAMPEONATO BRASILEIRO SÉRIE A, de bekerwedstrijden en Copa Libertadores thuiswedstrijden in het Allianz Parque in São Paulo gedurende 2021-2022. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Sociedade Esportiva Palmeiras. Het Duitse sportmerk is sinds begin 2019 de kledingsponsor van de Braziliaanse voetbalclub en beide partijen tekenden destijds een contract voor meerdere seizoenen.

Palmeiras thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Palmeiras thuisshirt 2021-2022 heeft een opvallend design en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten. Het ruitendesign lijkt inmiddels de wereld te hebben veroverd. Vorige week presenteerden adidas en New York Red Bulls al het New York Red Bulls thuisshirt 2021-2022 met het iconische checkerboard design. Uiteraard hebben de blokken ook op het Palmeiras thuisshirt een symbolische functie. Deze refereren aan de huizen of werkplaatsen van de supporters van de club, waar men vaak met trots een groene clubvlag heeft hangen, alsook de groene plekken waar de supporters elkaar ontmoeten en uitkijken naar de wedstrijden van de club. Het Palmeiras thuisshirt is verder uitgerust met een V-hals. Het Puma logo prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven deze badge prijkt een rode ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1999. Inmiddels mag daar nog een ster aan toegevoegd worden. In januari won Palmeiras opnieuw de Copa Libertadores. In de finale in het Maracona Stadium was de club met 1-0 te sterk voor Santos, waardoor het voor de tweede keer in de geschiedenis de Copa Libertadores won. Waarschijnlijk was er voor Puma te weinig tijd om de tweede ster op het voetbalshirt te bevestigen. Sponsor CREFISA prijkt op het midden van het tenue. Het thuistenue van Palmeiras wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen.

Palmeiras uitshirt 2021-2022

Het Palmeiras uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend wit en bevat ook een all-over print. Dit betreft een all-over print van kroontjes, welke een verwijzing zijn de zogenaamde ''Cinco Coronas.'' Dit zijn de vijf prijzen, die de club in 1950-1951 won: de Taça Cidade de São Paulo, Campeonato Paulista, Torneio Río-São Paulo, Taça Cidade de São Paulo en de Copa Río. Verder is het uitshirt ook uitgerust met groene details. De band aan de onderkant van de mouwen zijn groen en hetzelfde geldt voor de logo's op het voetbalshirt. Deze staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en ook ter hoogte van de schouders bevindt zich een groene lijn. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene details. Zoals alle tenues van Puma zijn ook de Palmeiras tenues weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Palmeiras tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Rony, Gabriel Veron, Felipe Melo, Patrick de Paula, Luiz Adriana en nog meer spelers.

Palmeiras voetbalshirt kopen

De nieuwe Palmeiras voetbalshirts 2021-2021 kun je vanaf medio april voor volwassenen bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en zowel het thuisshirt als het uitshirt zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kun je het tenue bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook goedkopere Palmeiras tenues. Directe levering!

Bestel je Palmeiras voetbalshirt exclusief in deze SHOP! 

Palmeiras thuisshirt 2021-2022

Palmeiras voetbalshirts 2021-2022