15 februari 2021

New York Red Bulls thuisshirt 2021-2022

De Amerikaanse voetbalclub New York Red Bulls heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe New York Red Bulls thuisshirt 2021-2022 officieel gereleased. In dit nieuwe voetbalshirt speelt New York Red Bulls de Major League Soccer thuiswedstrijden in de Red Bull Arena gedurende 2021 en 2022. Ieder jaar lanceert de club één nieuw voetbalshirt en het andere voetbalshirt betreft hetzelfde tenue als vorig jaar. Dit jaar wordt er geen nieuw New York Red Bulls uitshirt gelanceerd. De club draagt hetzelfde uitshirt als in 2020. Adidas is verantwoordelijk voor het design van de tenues. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs, omdat het een exclusieve overeenkomst heeft met de MLS.

New York Red Bulls thuis shirt en tenue 2021-2022

Het New York Red Bulls thuisshirt 2021-2022 heeft een opvallend design en qua print wat weg van de Kroatië voetbalshirts of het Barcelona thuisshirt 2019-2020. Het New York Red Bulls voetbalshirt wordt namelijk gekenmerkt door de all-over print van ruiten, ook wel het zogenaamde checkerboard design genoemd. Deze ruiten zijn bovendien uitgerust met kartelranden. Uiteraard staat de print ook ergens symbool voor. Het New York Red Bulls thuisshirt wordt ook wel de ‘’1Beat Kit’’ genoemd en is een eerbetoon aan de veerkracht van de gemeenschap. De fans van New York Red Bulls zijn namelijk gepassioneerd, ze zijn stoer en belangrijker nog: ze staan altijd voor elkaar klaar. De fans zijn de hartslag van de club en de blokken op het voetbalshirt symboliseren dit. De kartelrandjes waarmee de blokken zijn uitgerust, staan symbool voor de wapperende vlaggen in het stadion en de geluidsgolven die de supporters voortbrengen wanneer ze New York Red Bulls aanmoedigen. Daarnaast is het New York Red Bulls thuisshirt 2021-2022 uitgerust met rode details. De adidas strepen op de schouders zijn rood en ook de band aan de onderkant van de mouwen bevat dunne rode lijntjes. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en de linkerborst bevat de officiële clubbadge. Sponsor RED Bull versiert het midden van het tenue. De linkermouw is voorzien van de officiële Major League Soccer badge en deze badge is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: rood/wit. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijken de initialen van de stad: NY. Daarboven staan de twee stieren uit het clublogo. De onderzijde van de achterkant van het tenue bevat de naam van de club. Het thuistenue van New York Red Bulls wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden rode adidas strepen. Ook de kousen bevatten deze kleurencombinatie en beide items bevatten uitingen van de club en adi.

Alle adidas tenues zijn dit jaar ook weer voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe New York Red Bulls thuisshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Clark, Barlow, Davis, Long, White, Aziz, Parker en nog meer spelers of check nieuwe New York Red Bulls trainingspak.

New York Red Bulls voetbalshirt 2021-2022 bestellen

Het New York Red Bulls thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 89,95. In deze webshops kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel dit voetbalshirt direct in deze SHOP

of deze adidas winkel! 

of deze STORE!

New York Red Bulls thuisshirt 2021-2022

New York Red Bulls voetbalshirt 2021-2022