New York Red Bulls uitshirt 2022-2023

Het 1RITMO voetbalshirt is vandaag officieel gelanceerd! Het is de naam van het nieuwe New York Red Bulls thuisshirt 2022-2023, dat vandaag officieel gepresenteerd werd door de club en kledingsponsor adidas. In dit voetbalshirt speelt New York Red Bulls de Major League Soccer uitwedstrijden in 2022 en 2023. Dit jaar draagt de club tijdens de thuiswedstrijden in de Red Bull Arena het New York Red Bulls thuisshirt 2021-2022. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van ''RBNY''. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

New York Red Bulls uit shirt en tenue 2022-2023

1RITMO staat voor het verenigen van de verschillende culturen en communities de club een warm hart toedragen. Het is het verlengstuk van het motto van de club: ''Red Runs deep.'' Dat kan zeker gezegd worden van het New York Red Bulls uitshirt 2022-2023. Het voetbalshirt is namelijk volledig rood en wordt gekenmerkt door de grote vlakken op het voetbalshirt. Deze grote vierkanten hebben verschillende tinten rood en door de donkerrode vlakken is een all-over print van flitsende diagonale strepen verwerkt. Verder is het uittenue uitgerust met witte accenten. De ronde hals en de adidas strepen zijn wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van het voetbalshirt. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas in het wit en op het midden van het tenue het logo van hoofdsponsor en aandeelhouder Red Bull. De linkerborst bevat de badge van de club. Het New York Red Bulls uitshirt is bovendien uitgerust met verschillende details. De officiële Major League Soccer badge op de linkermouw is geheel in stijl van de kleuren van het uittenue: rood/wit. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt zijn de initialen van de thuisstad van de club verwerkt: NY. Op de achterkant van het tenue staat bovendien de naam van de club. Het New York Red Bulls uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen. De kousen zijn ook rood met aan de bovenkant witte adidas strepen.

Zoals alle adidas voetbalshirts is ook het adidas New York Red Bulls uitshirt 2022-2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het New York Red Bulls uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Amaya, Pendant, Edelman, Morgan, Klimala en nog meer spelers.

New York Red Bulls voetbalshirt bestellen

Het New York Red Bulls uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar, namelijk in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels vind je ook nog meer andere MLS voetbalshirts en kun je deze laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel het New York Red Bulls voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze adidas winkel! 

New York Red Bulls uitshirt 2022-2023

New York Red Bulls uittenue 2022-2023

Details New York Red Bulls uitshirt 2022-2023