10 februari 2021

New York Red Bulls trainingspak 2021

Net als stadsgenoot New York City FC heeft New York Red Bulls in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe New York Red Bulls trainingspak 2021 gelanceerd. New York Red Bulls is de enige club uit de Red Bull familie, die adidas als kledingsponsor heeft. Clubs als RB Leipzig en Red Bull Salzburg hebben Nike als kledingsponsor. Omdat de MLS een contract heeft met adidas en er met het merk contractueel is afgesproken dat adidas voor alle clubs in de Major League Soccer de tenues en trainingskleding verzorgt, is dit ook het geval bij New York Red Bulls. De spelers van ''RBNY'' dragen dit pak tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Major League Soccer wedstrijden in 2021. Ook dit jaar speelt de club weer in de Eastern Conference.

New York Red Bull training sweater 2021

Het New York Red Bulls trainingspak 2021 bestaat ook dit jaar weer uit een training sweater en trainingsbroek en beide items bevatten een nieuw template, namelijk het Condivo 21 template. Dit nieuwe template komt vooral tot uiting in de adidas strepen. Waar deze vorig jaar nog op de onderkant van de mouwen van de training sweaters stonden, zijn deze nu weer verplaatst naar de bovenkant van de schouders en deze lopen ongeveer door tot de onderkant van de mouwen. De New York Red Bulls training sweater is dit jaar geheel rood en bevat witte adidas strepen. Naar de onderkant van de mouwen vervagen deze strepen en dit is ook iconisch voor het Condivo 21 template. Een ander kenmerk van dit standaard template, dat door adidas voor alle voetbal trainingspakken dit seizoen gebruikt wordt, is de zoom aan de onderkant. Deze heeft een vierkant design. Verder heeft de New York Red Bulls training sweater de gebruikelijke kenmerken. De trainingstrui bevat een hoge hals met een rits tot de borst en de onderkant van de mouwen zijn voorzien van duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, heeft de training top de perfecte pasvorm. Het logo van adidas prijkt op de rechterborst en de badge van de club staat op de linkerborst. Sponsor RED BULL prijkt op het midden van de training sweater, die voor 100% uit polyester bestaat.

New York Red Bull trainingsbroek 2021

De New York Red Bulls trainingsbroek 2021 is dit jaar zwart en de adidas trademark strepen aan de zijkanten van de trainingsbroek hebben twee kleuren. Aan de bovenzijde zijn de strepen zwart en lopen daarna over in het rood. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de onderkant van de linkerpijp. Hier is namelijk een deel van de naam van de club in het rood verwerkt: RED BULLS. Ook dit is weer kenmerkend voor het Condivo 21 template van adidas. Verder bevat de trainingsbroek de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant van de New York Red Bulls trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen. De pijpen zijn aan de onderkant voorzien van enkelritsen, waardoor je deze trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. De trainingsbroek heeft verder een toelopende pasvorm en valt dus met name strak rondom de enkels en kuiten. Uiteraard prijken aan de bovenzijde van de trainingsbroek ook weer de logo's van de club en adidas en is de trainingsbroek voorzien van twee zakken. Last but not least is het gehele pak door adidas uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie, die in de stof van het pak is verwerkt, zorgt voor het transport van vocht naar de buitenkant van de broek en voor ventilatie. Hierdoor is het een ideaal pak om in te trainen, maar ook om op straat te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe New York Red Bulls trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Clark, Barlow, Long, White, Aziz, Davis en nog meer sterspelers.

New York Red Bulls trainingspak bestellen

Het nieuwe New York Red Bulls trainingspak 2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingspak is alleen beschikbaar voor volwassenen, namelijk in de maten XS, S, M, L, XL en XXL! De trainingstrui is € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Check ook andere New York Red Bulls producten in deze webshops. Directe levering!

Bestel je New York Red Bulls trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel! 

 New York Red Bulls training sweater 2021

 New York Red Bulls trainingspak 2021

New York Red Bulls trainingsbroek 2021