1 januari 2018

New York Red Bulls uitshirt 2018-2019

De Amerikaanse club New York Red Bulls heeft het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 gepresenteerd in samenwerking met kledingsponsor adidas onder het motto ‘’All New. All Red.’’ In dit nieuwe voetbalshirt speelt New York Red Bulls de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2018 en 2019. Adidas is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club uit New York. Het merk is namelijk kledingsponsor van alle teams in de Major League Soccer. Meer weten over het shirt? Check hieronder de details!

Het nieuwe uitshirt van New York Red Bulls is geheel rood en bevat een v-hals, de zogenaamde EQT v-neck. Daarnaast is het shirt uitgerust met witte adidas strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt. De bies aan de onderkant van de mouwen is bovendien wit. Op de mouwen bevinden zich de officiële MLS badges. Deze badges hebben dezelfde kleur als het uitshirt van New York Red Bulls. Op de borst van het shirt prijken de logo’s van de club en adidas. Het midden van het shirt bevat ook dit jaar weer het logo van hoofdsponsor Red Bull. Bovendien is het nieuwe shirt uitgerust met diagonale rode banen. De pasvorm van het shirt heeft ook wat veranderingen ondergaan. Zo is de achterkant van het shirt wat langer en bevat deze een ronding. Hierdoor heeft het voetbalshirt ook een fashionable uitstraling. De rechter onderkant van het tenue is uitgerust met een speciale badge. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met witte adidas strepen en rode kousen met witte accenten. Op beide items staan uitingen van de club en kledingsponsor adidas.

We hebben ook nog een reactie van algemeen directeur Marc de Grandpre op dit voetbalshirt: ‘’Onze prioriteit is om onze fans de beste ervaring te bieden. Dit nieuwe shirt is daar een voorbeeld van. Wij hebben onze fans nauw betrokken in het design van het nieuwe uitshirt en kunnen hiermee een keer wat terug geven aan de beste supporters in de Major League Soccer.’’

New York Red Bulls en adidas presenteren dit jaar geen nieuw thuisshirt. De club draagt namelijk hetzelfde thuisshirt als in 2017.

Het nieuwe New York Red Bulls voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio februari/maart bestellen in deze online winkel! Directe levering gegarandeerd!