New York Red Bulls uitshirt 2020-2021

Het nieuwe New York Red Bulls uitshirt voor 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd op een speciaal event ter ere van het 25 jarig bestaan van de MLS.  In dit nieuwe tenue spelen ''The Metros'' de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende het seizoen 2020 en 2021. Afgelopen seizoen eindigde de club van manager Chris Armas op een zesde plek in de Eastern Conference van de competities. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe New York Red Bulls tenues. Het Duitse sportmerk is namelijk sinds 2004 kledingsponsor van alle MLS teams.

Zwart New York Red Bulls uit shirt en tenue 2020-2021

Zoals alle Major League Soccer tenues heeft het tenue van The Red Bulls een naam. Het tneue wordt het ''Dark Mode jersey genoemd. Dat mag met recht gezegd worden. Het nieuwe New York Red Bulls uitshirt voor 2020-2021 is een combinatie van retro en modern. De retro look komt met name terug in de adidas EQT V-hals van het tenue. Deze V-hals is geïnspireerd door de V-hals die adidas met name voor de voetbalshirts van de jaren '90 gebruikte. Een ander jaren '90 element is de plaatsing van de drie adidas strepen. Deze staan niet horizontaal op de schouders, maar staan verticaal alleen op de linkermouw. Deze strepen zijn, evenals alle andere details op het zwarte New York Red Bulls uitshirt, fel rood. Ook het adidas logo op de rechterborst is fel rood en hetzelfde geldt voor het embleem van de club uit New York op de andere borst. Het logo van sponsor Red Bull prijkt op het midden van het tenue. Verder bevatten de mouwen van het nieuwe New York Red Bulls uittenue een brede band aan de onderkant van de mouwen. De linkermouw van het tenue is uitgerust met de officiële MLS badge. Deze Major League Soccer badge heeft dezelfde kleuren als het nieuwe uittenue van de Amerikaanse club. Deze is een combinatie van zwart en rood.

Het nieuwe New York Red Bulls uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten fel rode adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van het voetbalbroekje van het uittenue. Uiteraard zijn de tenues weer uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor een nog betere ventilatie, vochtafvoer en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Bradley Wright Philips, Long, Royer, Parker, Lawrence, White en nog meer sterspelers. De club draagt hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen.

New York Red Bulls uitshirt bestellen

Het New York Red Bulls uitshirt voor 2020-2021 kun je vanaf medio nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het New York Red Bulls voetbalshirt in deze winkel! 

of deze SHOP

of deze adidas winkel!