New York Red Bulls trainingspak 2020-2021

New York Red Bulls en adidas hebben naast het nieuwe voetbalshirt ook een nieuw trainingspak voor 2020-2021 gelanceerd. Dit nieuwe pak wordt door de club uit New York gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Major League Soccer wedstrijden gedurende 2020 en 2021. Ook dit jaar bestaat het trainingspak van ''RBNY'' uit een trainingstrui en een trainingsbroek.

New York Red Bulls trainingstrui en trainingsbroek 2020-21

Het nieuwe New York Red Bulls trainingspak is dit jaar gebaseerd op het nieuwe adidas Condivo 20 template. Dit template komt vooral tot uiting in een aantal kenmerken van de training sweater. Deze training top is rood en bevat verder zwarte accenten. Zo zijn de logo's van adidas en de club op de borst zwart en ook de drie strepen van adidas hebben deze kleur. De drie strepen staan dit jaar niet op de schouders van de top, maar zijn verplaatst naar de onderkant van de mouwen. Verder wordt de trainingssweater van New York Red Bulls gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits omhoog doet, kan deze verborgen worden onder een speciaal lipje. Een ander kenmerk van de training tops van adidas zijn de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor valt de top nog strakker om het lichaam. Verder is de achterkant van de New York Red Bulls training top wat langer en dit biedt extra bescherming.

Het New York Red Bulls trainingspak wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Op deze trainingsbroek zijn de logo's van de club en adi rood. De drie adidas strepen zijn ook rood en zijn wat korter dan we gewend zijn. Deze staan uiteraard op de zijkanten van de trainingsbroek. Andere kenmerken van de New York Red Bulls trainingsbroek zijn de tailleband aan de bovenkant van de broek en de enkelritsen aan de onderkant van de broek. Bovendien heeft de broek de bekende toelopende pasvorm. Dit houdt in dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. Zoals alle pakken van adi is ook dit pak uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Royer, Long, Parker, White, Davis, Muyl, Sims, Rzakowski en nog meer sterspelers.

New York Red Bulls trainingspak bestellen

Het nieuwe New York Red Bulls trainingspak 2020-21 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van de trainingstrui is € 74,95 en de broek is € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe New York Red Bulls pak in deze SHOP

of deze winkel! 

New York Red Bulls trainingspak 2020-2021