New York Red Bulls thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van New York Red Bulls is vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Amerikaanse club. Het shirt heeft ook direct een naam gekregen en wordt door de club ‘’the Glitch kit’’ genoemd. Daarover vertellen we in dit blog meer. In dit nieuwe voetbalshirt speelt New York Red Bulls de Major League Soccer thuiswedstrijden in de Red Bull Arena gedurende 2019 en 2020. RBNY krijgt dit seizoen geen nieuw uitshirt van adidas. De club van trainer Chris Armas draagt namelijk hetzelfde uitshirt als vorig seizoen.

New York Red Bulls thuis shirt en tenue 2019-2020

Het New York Red Bulls thuisshirt voor 2019-2020 heeft dit jaar een andere kleur dan we gewend zijn. Het shirt is namelijk zilver, in plaats van wit. Bovendien bevat het shirt van de borst tot de onderkant van het voetbalshirt een all-over camouflage print. Dit wordt het glitch effect genoemd. Verder bevat het shirt diagonale strepen. De club stelt zelf dat in het nieuwe tenue alle waarden van de club zijn verenigd: LOVE, FIGHT, PASSION & GLORY. Love staat voor de liefde voor het voetbal, de club en de familie. Fight staat voor het nooit opgeven en tot het uiterste gaan in elke wedstrijd. Zonder passie betreden de spelers het veld niet. Een passie voor wat men doet is de reden dat de club een eigen identiteit heeft. Deze drie waarden leiden volgens de club tot overwinningen voor de beste fans van de Major League Soccer. Tot zover de symboliek van het shirt. Het tenue bevat ook rode details. De achterkant van de hals is uitgerust met een rode band en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is overwegend wit. Deze bevat verder een witte lijn. Ook de drie adidas strepen op de zijkanten van het tenue zijn rood. Op de borst van het shirt staan de logo’s van adidas en de club en sponsor en naamgever Red Bull prijkt met haar logo op het midden van de nieuwe thuisshirts. De shirts bevatten aan de onderkant nog een tag met daarin de woorden: LOVE. FIGHT. PASSION & GLORY. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met rode adidas strepen en de kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Uiteraard zijn de shirts weer uitgerust met de adidas Climalite technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Adams, Wright Philips, Parker, Long, Royer, Davis, Muyl en andere spelers. Check bovendien het uitshirt voor 2018 en 2019.

New York Red Bulls voetbalshirt kopen

Het nieuwste New York Red Bulls shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van EU 89,95 en is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kun je het tenue bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het shirt in deze SHOP

of deze winkel!