19 februari 2017

New York Red Bulls thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe New York Red Bulls shirt voor 2017-2018 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door de club uit New York en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt New York Red Bulls de Major League Soccer wedstrijden in de Red Bull Arena gedurende dit jaar en volgend jaar. Zoals van alle teams in de MLS is adidas ook de kledingsponsor van New York Red Bulls en bevat het shirt verschillende speciale details. Meer weten over het nieuwe shirt? Lees het hieronder!

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

New -york -red -bulls -shirt -2017

New York Red Bulls thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe New York Red Bulls thuisshirt voor 2017-2018 bevat de gebruikelijke kleuren en is overwegend wit met rode accenten. Deze rode accenten komen allereerst terug naar de diagonale lijnen van de rechter bovenkant van het shirt naar de linker onderkant, welke uiteraard een betekenis hebben. Deze strepen verwijzen naar carbon fiber en andere progressieve materialen. Door deze lijnen lopen ook weer diagonale lijnen aan de onderkant. Deze lijnen staan symbool voor de speelstijl van New York Red Bulls en de formatie van het elftal. Het refereert aan de wendbaarheid, snelheid, meedogenloosheid en de aanvallende speelstijl van het jonge elftal van de club. De rode accenten komen verder terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de crew neck. Ook de drie adidas trademark strepen over de schouders en mouwen zijn rood. Opvallend aan deze strepen is dat deze niet doorlopen over de mouwen en dat de strepen wat dunner zijn. Op de borst staan de logo's van adidas en de club en op het midden van het shirt staat het logo van geldschieter Red Bull. Beide mouwen bevatten de officiële Major League Soccer badges, welke dezelfde kleur hebben als het shirt van de Amerikaanse club. Verder bevat het shirt nog andere speciale details. Zo staat op de linker bies de leus van de club: ''LOVE – FIGHT – PASSION.'' Op de achterkant van het trikot komt ook de naam van de club nog terug.

New -york -red -bulls -tenue -2017

Het nieuwe New York Red Bull thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Ook de logo's van adidas en de club staan op de shorts. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. Zoals alle adidas tenues zijn de tenues van New York Red Bulls uitgerust met de Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! In deze nieuwe shirts schitteren spelers als Wright Philips, Muyl, Davis, Veron en Adams!

Vergeet ook vooral niet de nieuwste Red Bull Racing collectie voor 2017 te checken!

New -york -red -bulls -thuisshirt

New York Red Bulls voetbalshirt kopen

Het nieuwe NY Red Bulls shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Red -bulls -ny -shirt -2017