Palmeiras voetbalshirts 2020

Palmeiras en Puma hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts gelanceerd van de Braziliaanse club. Puma produceert voor het tweede opeenvolgende seizoen de tenues van Sociedade Esportiva Palmeiras. In deze tenues speelt de club de Brasileirao Serie A wedstrijden gedurende 2020. Het nieuwe tenue is onderdeel van een speciale lijn van Puma met als thema ''Crafted from Culture.'' Met deze leus worden verschillende Puma tenues dit jaar gelanceerd.

Palmeiras Puma thuisshirt 2020

Het nieuwe Palmeiras thuisshirt 2020 is dit jaar weer overwegend groen en bevat een all-over print, die veel weg heeft van de print op de Italië EK 2020 voetbalshirts. De print bestaat uit een Palestijns schild met daarin de letter P, afkomstig uit het logo van de club. Deze print op het voetbalshirt is geïnspireerd door de reisdocumenten die de Italiaanse immigranten ontvingen toen ze aan het begin van de twintigste eeuw naar Sao Paulo emigreerden. In 1914 werd Palmeiras door Italiaanse immigranten namelijk opgericht als Sociedade Esportiva Palestra Itália. De Italiaanse roots vna de club komt ook terug in een subtiel detail in de nek van het tenue. Hier bevindt zich een dunne lijn in de kleuren van de Italiaanse vlag: groen/wit/rood. Daarboven staat in het goud de tekst: AVANTI. Verder is het nieuwe Palmeiras thuistenue dit seizoen uitgerust met een V-hals. Op de rechterborst en de mouwen staat het Puma logo en de linkerborst bevat het embleem van de club. Boven het embleem staat een rode ster, welke verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1999. Sponsor Crefisa staat op het midden en de achterkant van de tenues. Het thuistenue van Palmeiras wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en groene kousen.

Palmeiras uitshirt 2020

Het Palmeiras uitshirt voor 2020 is vrijwel geheel wit en bevat dezelfde all-over print als het thuisshirt. Ook dit tenue bevat een V-hals,. Alle logo's op het uitshirt zijn groen en hetzelfde geldt voor een band aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en witte kousen met groene accenten. Uiteraard zijn de Palmeiras tenues ook dit jaar weer voorzien van de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Palmeiras Puma voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dudu, Rony, Felipe Melo, Jean en nog meer sterspelers.

Palmeiras voetbalshirt kopen

Het nieuwe Palmeiras Puma voetbalshirt kun je vanaf medio april voor volwassenen bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. In deze winkel kun je het tenue bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook goedkopere Palmeiras tenues. Directe levering!

Bestel je Palmeiras voetbalshirt exclusief in deze SHOP! 

Palmeiras Puma thuisshirt 2020

Palmeiras Puma uitshirt 2020

Palmeiras thuisshirt 2020 Puma