Palmeiras 3e voetbalshirt 2019-2020

Palmeiras en kledingsponsor Puma hebben vandaag het nieuwe 3e shirt van de Braziliaanse kampioen officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de Sociedade Esportiva Palmeiras de Brasileirao Serie A, beker- en Copa Libertadores uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Puma is sinds 1 januari 2019 kledingsponsor van ‘’ Verdão’’ en lanceerde op de eerste dag van 2019 al een nieuw thuisshirt en uitshirt. Nu volgt dus ook een alternatief uitshirt.

Het mintgroene Palmeiras uitshirt 2019-2020: een ode aan Italië

Het alternatieve uitshirt van Palmeiras wordt waarschijnlijk niet vaak gedragen, omdat het tenue dezelfde kleuren heeft als het thuisshirt van de club uit Sao Paulo. Het tenue is namelijk mint groen met witte accenten. Deze witte accenten komen met name terug in de band aan de achterkant van de hals en de Puma T7 taping over de mouwen. De binnenkant van de hals bevat een taping in de kleuren van de Italiaanse vlag. Deze is taping is rood/wit/groen. In plaats van het clublogo prijkt het zogenaamde Savoye kruis op de linkerborst van het tenue. Dit kruis heeft een symbolische betekenis voor de Braziliaanse club. De club droeg tijdens het kampioenschap van de staat Sao Paulo in 1916 namelijk voetbalshirts, die afkomstig waren uit Italië en het logo hadden van de Koninklijke familie van Italië, het Savoye kruis. De ster boven het kruis verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1999. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het Puma logo en op het midden van het tenue prijkt sponsor CREFISA. Het derde tenue van Palmeiras wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een mintgroene band. Op het voetbalbroekje staat ook het speciale Savoye logo en het Puma embleem in het mintgroen. De kousen van het derde voetbalshirt hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Palmeiras tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Melo, Scarpa, Deyverson, Lima en nog meer sterspelers.

Palmeiras voetbalshirt & t-shirt bestellen

Het nieuwe Palmeiras 3e shirt voor 2019-2020 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues of t-shirts van Palmeiras? Check het dan in de onderstaande winkel. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je Palmeiras tenue altijd in deze winkel! 

Palmeiras 3e shirt 2019-2020