Palmeiras voetbalshirts 2024-2025

Palmeiras en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Palmeiras voetbalshirts 2024-2025 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt Sociedade Esportiva Palmeiras de Campeonato Brasileiro Série A, beker en Copa Libertadores wedstrijden dit jaar. Vorig seizoen werd de club uit São Paulo kampioen van Brazilie. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2019. Crefisa is sinds 2015 de shirtsponsor.

Palmeiras thuisshirt 2024

De SE Palmeiras voetbalshirts 2024 staan in het teken van het 110 jarig bestaan van de club. De Braziliaanse club werd in 1914 opgericht als Palestra Italia en viert dit seizoen dus het jubileum. Het voetbalshirt is groen en bevat een speciaal patroon van dunne verticale banen, waarin ook drie logo's uit de historie van de club verwerkt zijn. Op de linkerborst prijkt ook een speciaal logo ter ere van het jubileum van de club. Onder dit logo staan de initialen van de club (SEP) met de tekst ''110 anos''. De rode ster boven het logo verwijst naar het winnen van de Copa Rio in 1951, de voorloper van het WK voor clubteams. Alle andere logo's op het Palmeiras thuisshirt 2024 zijn goud. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma en op de midden en de achterkant van het tenue staan het logo van sponsor Crefisa. Het thuisshirt is uitgerust met een witte v-hals en gevouwen kraag. Ook de band aan de odnerkant van de mouwen is wit. Het Palmeiras thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene band. De sokken zijn volledig groen.

Palmeiras uitshirt 2024

Het Palmeiras uitshirt 2024 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat ook het patroon van dunne verticale banen met de drie historische clublogo's. De kraag en de band aan de onderkant van de mouwen van het uitshirt zijn groen. Alle logo's hebben dezelfde kleur als op het thuisshirt en staan ook op dezelfde plek. Het uittenue wordt compleet gemaakt dor een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte band. De sokken zijn wit.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma DryCell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

Palmeiras voetbalshirt bestellen

De nieuwe Puma SE Palmeiras voetbalshirts 2024 kun je vanaf april bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) zijn de voetbalshirts € 94,95. Check ook goedkope t-shirts en hoodie van de club in deze winkels!

Palmeiras voetbalshirts 2024-2025
Palmeiras voetbalshirts 2024-2025
Palmeiras voetbalshirts 2024-2025