Oranje Leeuwinnen tech fleece trainingspak 2019-2020

Nike heeft ook een nieuw trainingspak voor de Oranje Leeuwinnen gepresenteerd. Dit betreft het zogenaamde tech fleece pak van Nike. Het tech fleece pak wordt tegenwoordig vaak als presentatiepak gebruikt en dragen de vrouwen van Oranje tijdens het reizen naar de wedstrijden of na afloop van de trainingen van de Leeuwinnen. Het tech fleece pak van Nike is namelijk het ideale pak om in te chillen na een enerverende training of wedstrijd. Het tech fleece pak van de vrouwen van oranje is onderdeel van de collectie rondom het nieuwe Oranje Leeuwinnen voetbalshirt, dat wordt gedragen tijdens rondom het WK van 2019 in Frankrijk! Check alle details van dit nieuwe pak!

Oranje Leeuwinnen Nike tech fleece vest en joggingsbroek

Het tech fleece pak van Nike is al een aantal jaar erg populair. Dit zal dan ook de reden zijn dat de nieuwe Oranje leeuwinnen collectie dit pak in haar collectie heeft. Het pak bestaat uit een tech fleece vest en een joggingsbroek. Het tech fleece vest is geheel grijs met witte details. De rits van het vest is wit en hetzelfde geldt voor de zakken en een band aan de onderkant van het vest. Het tech fleece vest van de Oranje Leeuwinnen wordt verder gekenmerkt door de hoge hals en de capuchon. De rits van het vest betreft een asymmetrische rits en dit betekent dat je het vest nog makkelijker aan en uit kunt trekken. We gaven het net al aan. Het joggingspak is perfect om in te chillen. Dit komt met name door het materiaal waarvan het pak is gemaakt. Het vest bestaat voor 69% uit katoen en 31% uit polyester. Dit materiaal voelt super zacht aan en houdt je ook nog eens warm. Uiteraard mogen het embleem van de KNVB en de swoosh van Nike niet ontbreken op het vest. De linkerborst bevat een speciaal logo van de voetbalbond. In dit logo is namelijk in plaats van een leeuw een leeuwin verwerkt. Onder dit logo staat de swoosh in het wit. 

De KNVB en Nike hebben geen speciale joggingsbroek bij dit pak uitgebracht. Wel kan het pak compleet gemaakt worden door een oranje joggingsbroek van Nike. Deze broek is van hetzelfde materiaal gemaakt als het tech fleece vest van de Oranje Leeuwinnen. De joggingsbroeken van Nike hebben de iconische toelopende fit, wat betekent dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt. De bovenkant van de joggingsbroeken bevatten een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door speelsters als Martens, Miedema, Spitse, van de Donk, van de Sanden, Groenen, Van Es, van der Gragt, Roord en nog meer andere speelsters.

Oranje Leeuwinnen tech fleece vest bestellen

Het nieuwe Oranje Leeuwinnen tech fleece pak kun je vanaf nu bestellen voor vrouwen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het vest is € 120,- en een bijpassende broek bestel je al vanaf € 50,- in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe tech fleece pak van de Leeuwinnen vanaf nu in de officiële Nike shop 

of DEZE WINKEL of

deze winkel!