21 juni 2022

Oranje Leeuwinnen trainingsshirts 2022-2023

De Oranje Leeuwinnen dragen tijdens het EK gloednieuwe trainingskleding. Het nieuwe Oranje Leeuwinnen trainingslijn bevat niet alleen een trainingspak, maar ook twee nieuwe trainingsshirts. Het Academy Pro trainingsshirt wordt door het team van bondscoach Mark Parsons alleen gedragen tijdens de trainingen. Het warming-up shirt (pré match top) wordt door het Nederlands vrouwenvoetbalelftal gedragen tijdens de warming-up vlak voordat de wedstrijden van de leeuwinnen beginnen. Tijdens Euro 2022 neemt het vrouwenelftal het op tegen Portugal, Zwitserland en Zweden.

Nederlands Elftal vrouwen trainingsshirt 2022-2023

Het Oranje Leeuwinnen trainingsshirt 2022-2023 heeft dit jaar een vrij eenvoudig design. Het trainingstenue is onderdeel van de Academy Pro lijn van Nike. Het trainingsshirts is volledig rood en wordt gekenmerkt door de horizontale oranje baan over het midden. Verder bevat het Academy Pro trainingsshirt een iets diepere ronde hals. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het wit en ook de badge van de KNVB is wit met een oranje leeuwin. Onder de oranje badn is het logo van ING verwerkt. De bank is al sinds 1996 de sponsor van de voetbalbond. Ook Nike heeft sinds 1996 een partnership met de KNVB. De trainingstenues zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. In de stof is de Nike Dri Fit technologie verwerkt, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze technologie komt onder andere tot uiting in de meshpanels op de rug van het Nederlands Elftal vrouwenelftal trainingsshirt. Het trainingsbroekje is ook volledig rood met aan de linkerzijde een diagonale, oranje band. Op de andere pijp staan de logo's van de KNVB en Nike.

Nederlands Elftal vrouwen warming-up shirt 2022-2023

De warming-up shirts van Nike hebben altijd een iets rijker design. Het Oranje Leeuwinnen warming-up shirt vormt hier geen uitzondering op. Het warming-up shirt is een combinatie van zwart en wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van verschillende vlakken. Deze vlakken zijn weer verdeeld in verschillende geometrische vormen en wisselen elkaar af door een design van scheuren. Het warming-up shirt is ook uitgerust met een ronde hals. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het oranje. De badge van de KNVB is zwart met en oranje leeuwin en het ING logo is wit. Ook dit trainingsshirt is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste Oranje Leeuwinnen trainingskleding 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door speelsters als van Gongen, van der Gragt, Jansen, Nouwen, van de Donk, Egurrola, Pelova, Spitse, Leuchter, Brugts, Miedema, Martens, Beerensteyn en nog meer speelsters.

Oranje Leeuwinnen trainingskleding bestellen

De nieuwe Oranje Leeuwinnen trainingskleding kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De tenues zijn namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het trainingsshirt is € 34,95 en het warming-up shirt is € 59,95. Check ook andere trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel je Oranje Leeuwinnen trainingskleding altijd in de NIKE SHOP 

of deze winkel

 

Oranje Leeuwinnen trainingsshirt 2022-2023

Oranje Leeuwinnen warming-up shirt 2022-2023