21 juni 2022

Oranje Leeuwinnen trainingspak 2022-2023

De Oranje Leeuwinnen dragen tijdens het EK in Engeland een rood trainingspak! Het Oranje Leeuwinnen trainingspak 2022-2023 wordt door de speelsters gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2022 wedstrijden en in de voorbereiding op de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2024. Nike is verantwoordelijk voor het design en de productie van de Oranje Leeuwinnen voetbalshirts en trainingskleding dit jaar. Het Amerikaanse sportmerk heeft sinds 1996 een deal met de KNVB.

Oranje Leeuwinnen training sweater 2022-2023

Het Nike Oranje Leeuwinnen trainingspak 2022-2023 bestaat opnieuw uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De Oranje Leeuwinnen training sweater is geheel rood en heeft alle kenmerken van het nieuwe Strike template van Nike. De training sweater heeft een hoge hals met een rits tot de borst en bevat aan de onderkant van de mouwen duimgaten. Wanneer je je duimen door deze gaten doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. Een ander kenmerk van het nieuwe Strike template is dat de diagonale band alleen op de bovenkant van de linkermouw staat. Op het Oranje Leeuwinnen trainingspak is deze band, heel toepasselijk, oranje. Op de rechterborst staat de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat de badge van de KNVB. Deze badge is oranje met in het midden een oranje leeuwin. Op het midden van de training sweater staat het logo van ING in het wit. De bank is al sinds 1996 de hoofdsponsor van de KNVB en dit contract loopt nog tot medio 2028. Verder is de achterkant van de training sweater iets langer, voor extra bescherming van de speelsters. De training sweater is gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Dit elastische materiaal zorgt voor de perfecte pasvorm.

Oranje Leeuwinnen trainingsbroek 2022-2023

De Nike Oranje Leeuwinnen trainingsbroek 2022-2023 is ook volledig rood en bevat een oranje band ter hoogte van de linkerheup. De logo’s van de KNVB en Nike staan op de andere heup. Verder heeft de Oranje Leeuwinnen trainingsbroek de gebruikelijke functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden.
  • De zijkanten van de Nederlands Elftal dames trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met ritsen, om spullen in op te bergen.
  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Deze tapered fit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt.
  • De broek bevat aan de onderkant enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen.
  • De trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater. Beide items zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Oranje Leeuwinnen trainingspak 2022-2023 dat vanaf nu tot medio 2023 gedragen wordt door speelsters als van Dongen, van der Gragt, Janssen, Roord, Groenen, Spitse, Miedema, Egurrola, Pelova en nog meer speelsters.

Oranje Leeuwinnen trainingspak bestellen

Het Oranje Leeuwinnen trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L en XL) € 49,95 en de Dri Fit ADV versie € 99,95. Dit zijn ook de prijzen van de trainingsbroek. In deze winkels vind je ook andere trainingskleding van de Oranje Leeuwinnen.

Bestel je Oranje Leeuwinnen trainingskleding altijd in de NIKE SHOP 

of deze winkel

Oranje Leeuwinnen trainingspak 2022-2023

Oranje Leeuwinnen trainingspak 2022-2023

Detail trainingspak Oranje Leeuwinnen