13 mei 2017

Olympique Marseille presentatiepak 2017-2018

De nieuwe trainingslijn van Olympique Marseille voor 2017-2018 is bekend. Dit betekent ook dat het nieuwe presentatiepak voor komend seizoen is gelanceerd. Dit is het trainingspak dat gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden van de club gedurende 2017-2018. Vaak zien we ook een aantal leden van de staf tijdens de wedstrijd in het presentatiepak of wordt dit pak gedragen wanneer de spelers de pers te woord staan na afloop van de Ligue 1 Coupe de Ligue en Europese wedstrijden. Het nieuwe pak bestaat dit jaar uit een trainingsjack met capuchon en een trainingsbroek. Marseille en adidas hebben twee verschillende versies van het pak gelanceerd. Het ene pak wordt vooral gedragen in de aanloop naar de thuiswedstrijden en het andere pak in de aanloop naar de uitwedstrijden.

Olympique Marseille presentatiejack en presentatiebroek 2017-2018

De nieuwe presentatiepakken van Olympique Marseille hebben dezelfde kleurstelling als de andere trainingskleding van de club, zoals het nieuwe trainingsshirt en het nieuwe trainingspak voor 2017-2018. De club en adidas hebben dus twee versies bekend gemaakt. Bij de ene versie is het jack overwegend navy blauw met licht blauwe adidas strepen over de schouders en mouwen. Het andere jack is overwegend licht blauw met navy blauwe adidas strepen over de schouders en mouwen. Beide jacks bevatten een capuchon en hebben ter hoogte van de borst een horizontale witte lijn. Daarmee zijn beide presentatiejacks gebaseerd op het TIRO 17 template van het Duitse sportmerk. Op de borst prijken de logo’s van de club en kledingsponsor adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 1974 (met uitzondering van een korte periode tussen 1994 en 1996) al kledingsponsor van de Franse club. Echter zal deze jarenlange partnerschap na het seizoen 2017-2018 ten einde komen. Vanaf dan neemt Puma het stokje van de concurrent over. Het logo van de club is uitgerust met een ster. De zilveren ster verwijst naar de gewonnen Champions League in 1993. Verder is het trainingsjack aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. 

Beide nieuwe Olympique Marseille presentatiepakken worden gecompleteerd worden gecompleteerd door een navy blauwe presentatiebroek met aan de zijkanten de strepen van adidas. Ook bevat de presentatiebroek de logo’s van de club en de kledingsponsor. De broek is bovendien uitgerust zijn met zakken aan de zijkanten en de onderkant van de pijpen hebben vooral een strakke pasvorm. Verder zijn de presentatiepakken gemaakt van een meer woven polyester, welke door adidas ook wel sweatstof wordt genoemd. De nieuwe presentatiepakken van ''L'Om'' worden vanaf nu gedragen door spelers als Payet, Thauvin, Gomis, Rekik, Evra, Cabella en nog meer sterren van de Franse topclub. 

Olympique Marseille presentatiepak 2017-2018 kopen

Het nieuwe Marseille Olympique presentatiepak voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. Het pak is dus beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs van de jack voor volwassenen is  ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. De bijbehorende presentatiebroek is € 49,95 voor volwassenen en € 44,95 voor kinderen. Wil je andere producten van de club kopen, zoals de nieuwe voetbalshirts en tenues of andere trainingskleding? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering. 

Koop het nieuwe Olympique Marseille presentatiepak in deze WINKEL

of deze SHOP