13 mei 2017

Olympique Marseille trainingspak 2017-2018

En ook het nieuwe trainingspak van Olympique Marseille voor 2017-2018 is officieel gelanceerd door adidas en Marseille. De lancering van het nieuwe trainingspak volgt op de lancering van de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018. Voorlopig is dit het laatste adidas trainingspak van Marseille. Vanaf het seizoen 2018-2019 wordt Puma namelijk kledingsponsor van de Franse topclub. In dit nieuwe trainingspak trainen de spelers van l’OM tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue, Coupe de France en Europese wedstrijden gedurende 2017-2018. Evenals bij de nieuwe trainingsshirts het geval is, hebben Olympique Marseille en adidas twee verschillende trainingspakken voor Marseille bekend gemaakt. Beide pakken bestaan uit een training sweater en trainingsbroek. We bespreken het hieronder!

Olympique Marseille training sweater en trainingsbroek 2017-2018

De nieuwe Olympique Marseille trainingspakken voor 2017-2018 hebben dezelfde kleurstelling als  de nieuwe trainingsshirts, waarbij het ene pak overwegend l’OM blauw is met navy blauwe adidas strepen en de andere tegenovergesteld. Beide training sweaters zijn gebaseerd op het TIRO 17 template van het Duitse sportmerk. Dit betekent dat de sweater een hoge hals bevat. Op de borst prijken de logo’s van de club en kledingsponsor adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 1974 al kledingsponsor van de Franse club (met uitzondering van de periode 1994-1996). Het logo van de club is uitgerust met een ster. De zilveren ster verwijst naar de gewonnen Champions League in 1993. Verder worden de training tops van Marseille gekenmerkt door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen. Dit zorgt ervoor dat de training tops van Marseille nog strakker om het lichaam vallen. De achterkant van de onderkant van de nieuwe training tops van Marseille bevatten contrasterende kleuren. Het nieuwe trainingspak van Marseille wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten de licht blauwe strepen van adidas. Ook bevat de trainingsbroek de logo’s van de club en de kledingsponsor. Daarnaast is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits en is de trainingsbroek ook aan de onderkant uitgerust met een rits, waardoor je makkelijk de broek aan en uit kan doen over je voetbalschoenen. 

Zoals alle trainingskleding van adidas zijn de nieuwe trainingspakken van Marseille uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Rekik, Thauvin, Payet, Gomis en nog meer sterspelers van de Franse club.

Olympique Marseille trainingspak kopen

Het nieuwe Olympique Marseille trainingspak voor 2017-2018 kan je vanaf mei kopen in de onderstaande shop. De training top en trainingsbroek kan je los van elkaar kopen. De prijs van de sweater voor volwassenen is ongeveer € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De bijbehorende trainingsbroek is € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Wil je andere producten van Olympique Marseille kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Olympique Marseille trainingspak in deze WINKEL

of deze SHOP