13 juli 2021

Olympique Marseille uitshirt 2021-2022

Olympique Marseille speelt tijdens het seizoen 2021-2022 weer in een gloednieuw uitshirt en vandaag is deze officieel gelanceerd door de Franse club. Dit nieuwe tenue van ‘’L’OM’’ wordt gedragen door de spelers van Olymique Marseille in de uitwedstrijden in de Franse competitie, de beker en Europa gedurende komend seizoen. Puma is opnieuw verantwoordelijk voor het design van alle Olympique Marseille voetbalshirts en trainingskleding dit seizoen. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2018. Nieuwsgierig naar de details van het nieuwe uittenue? Check ze hieronder!

Olympique Marseille uit shirt en tenue 2021-2022

Het Puma Olymique Marseille uitshirt 2021-2022 is opnieuw geheel lichtblauw. De kleur van het tenue is geïnspireerd door de kleur van de Middellandse Zee, waar Marseille aan gelegen is. Komend seizoen bevat het tenue een all-over print van zigzagbanen in het navy blauw en lichtblauw. Het Borussia Dortmund uitshirt 2021-2022 heeft overigens dezelfde all-over print. Ook dit tenue is door Puma geproduceerd. Het logo van het Duitse sportmerk staat in het wit op de rechterborst en de mouwen van de nieuwe Olympique Marseille uitshirts 2021-2022. De andere borst bevat het logo van de club, inclusief  de kampioensster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Champions League in 1993. Ook de bekende spreuk ‘’Droit au But’’  komt terug op het shirt. Deze slogan is in gouden letters te vinden onder het logo van de club. Op het midden van het voetbalshirt staat in het wit het logo van hoofdsponsor UBER EATS. De online maaltijdbezorger is sinds de zomer van 2020 de hoofd- en shirtsponsor van Marseille. Verder is het tenue uitgerust met een diepere v-hals en worden de mouwen afgesloten door een dunne, donkerblauwe band.

Het voetbalbroekje van het Olympique Marseille uittenue 2021-2022 is donkerblauw en bevat op de pijpen de logo’s van de club en Puma. Ook de kousen van het tenue zijn donkerblauw  en bevatten verder vijf horizontale lichtblauwe banen. Boven de onderste baan zijn de initialen van de Franse club verwerkt: OM. De nieuwe tenues van Marseille bevatten ook weer de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie is in de stof van het tenue verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht en zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uittenue van Olympique Marseille dat aankomend seizoen wordt gedragen door spelers als: Benedetto, Payet, Rongier en alle andere topspelers. Check ook het nieuw thuisshirt van het Olympique Marseille thuisshirt  2021-2022.

Olympique Marseille uitshirt bestellen

Het Puma Olympique Marseille uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu kopen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen jaren. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. In de onderstaande webshops vind je ook de tenues van afgelopen seizoen en andere Marseille merchandising!

Bestel je Olympique Marseille voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Olympique Marseille uitshirt 2021-2022