29 januari 2021

Olympique Marseille Afrika voetbalshirts 2021

Olympique Marseille en kledingsponsor Puma hebben vanochtend een drietal special edition voetbalshirts gelanceerd, welke geïnspireerd door het continent Afrika. Zoals wel meer voetbalshirts van deze week, worden deze nieuwe Olympique Marseille Afrika voetbalshirts niet door ''L'OM'' gedragen de komende maanden. Het kan wel zijn dat de equipe van André Villas-Boas deze voetbalshirts draagt in de warming-up ter voorbereiding op een aantal Ligue 1 wedstrijden.

De nieuwe Olympique Marseille Afrika voetbalshirts zijn onderdeel van een speciaal programma: ''OM Africa.'' Dit project wed in 2019 door de club gestart, speciaal voor de Afrikaanse fans van Marseille. Het project omvat exclusieve, content, evenementen en nu dus ook originele voetbalshirts voor de fans uit Afrika. In december 2019 droeg de club tijdens een wedstrijd tegen Bordeaux al voetbalshirts met de speciale OM Afrikca badge, met deze nieuwe Afrika tenues gaat de club een stapje verder. De Marseille Afrika voetbalshirts hebben allemaal een opvallende Afrikaanse print in verschillende kleurencombinaties. De print op de tenues bevat een zogenaamde swirl print met cirkels en banen die in elkaar overlopen. Op één van deze voetbalshirts is de prins een combinatie van zwart, rood en groen. De twee andere shirts zijn wit, geel en groen. Het verschil in deze twee voetbalshirts is dat het ene shirt wat fellere kleuren heeft. De voetbalshirts zijn verder uitgerust met een ronde hals en op de borst prijken de logo's van de club en Puma. De linkermouw van de Olympique Marseille Afrika voetbalshirts is uitgerust met het speciale Marseille Afrika logo. De voetbalshirts zijn voorzien van de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze special edition voetbalshirts van Marseille, welke maar in beperkte oplage beschikbaar zijn.

Olympique Marseille Afrika voetbalshirt bestellen

De Olympique Marseille Afrika voetbalshirts kun je alleen voor volwassenen bestellen en hebben een prijs van € 59,95. Deze shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook nog meer andere Olympique Marseille producten in de onderstaande winkels!

Bestel je Marseille Afrika voetbalshirt direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Olympique Marseille Afrika Cup voetbalshirts 2021

Olympique Marseille Afrika voetbalshirt 2021