Olympique Marseille voetbalshirts 2022-2023

Alle nieuwe Olympique Marseille voetbalshirts 2022-2023 zijn inmiddels ook bekend! In deze nieuwe tenues speelt de club van trainer Igor Tudor de Ligue 1, Coupe de France en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Olympique Marseille eindigde vorig seizoen op de tweede plaats in de Franse competitie. Ook dit seizoen is Puma verantwoordelijk voor het design en de productie van de Olympique Marseille tenues. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2018 kledingsponsor van ''Les Phocéens'''.

Olympique Marseille thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het voetbalshirts van begin jaren '70. In 1969 won Marseille de Franse beker, in 1971 werd de club kampioen en in 1972 won Olympique Marseille zowel de competitie als de beker. Het thuisshirt is volledig wit en in het materiaal zijn dunne verticale banen verwerkt, geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '70. Daarnaast bevat het tenue blauwe accenten. De v-hals bevat een donkerblauwe lijn en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het tenue zijn donkerblauw. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het Puma logo en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor CAZOO versiert het midden van het Olympique Marseille tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het Azure kruis uit het stadswapen van Marseille. Het Olympique Marseille thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de zijkanten een blauwe lijn. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Puma. De kousen zijn wit met op het midden een blauwe band. Op de kousen staan ook de initialen van de club: OM.

Olympique Marseille uitshirt 2022-2023

Het Olympique Marseille uitshirt 2022-2023 is donkerblauw en bevat een design van ruiten die middels golven in elkaar overlopen. Deze ruiten symboliseren de lengte en breedtegraad van de stad Marseille en het tenue is dus geïnspireerd door het geografische coördinatensysteem. Het uitshirt is uitgerust met een ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. Ook het Puma logo op de rechterborst en de mouwen is blauw. Het logo van hoofdsponsor CAZOO op het midden van het tenue is wit en de linkerborst bevat het logo van de club. De binnenkant van de hals is uitgerust met een graphic van een wereldbol en bevat bovendien de oorspronkelijke Griekse naam van de stad: Massalia. In de graphic staan ook de coördinaten van het stadion van de club, het Stade Vélodrome. Het uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met lichtblauwe accenten.

Zoals alle Puma tenues zijn de nieuwe Olympique Marseille tenues uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma Olympique Marseille voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Alexis Sánchez, Javier Suárez, Payet, Clauss, Tavares, Ünder, Veretout, Harit, Guendzouzi, Mbemba en nog meer spelers.

Olympique Marseille voetbalshirt bestellen

De Puma Olympique Marseille voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops voor volwassenen en kinderen.  Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Check in deze winkels ook nog andere Olympique Marseille merchandising!

Bestel je Marseille voetbalshirt altijd de officiële PUMA SHOP!

of in deze SHOP

of deze winkel

Olympique Marseille thuisshirt 2022-2023

Olympique Marseille thuisshirt 2022-2023

Olympique Marseille uitshirt 2022-2023

Olympique Marseille uitshirt 2022-2023