23 juni 2020

Puma lanceert opvallend Olympique Marseille trainingsjack 2020-2021

Olympique Marseille en Puma hebben ook een tweetal nieuwe Olympique Marseille anthem trainingsjacks gelanceerd. Deze jacks worden door de spelers van Olympique Marseille gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Ligue 1, Coupe de France en Europese wedstrijden in 2020-2021. Het ene trainingsjack wordt door 'L'OM' gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere trainingsjack in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide jacks zijn dan ook geheel in stijl van de voetbalshirts van dit seizoen.

Trainingsjack Marseille geheel in stijl voetbalshirts 2020-2021

Het Olympique Marseille trainingsjack voor de thuiswedstrijden is dit seizoen geheel lichtblauw en bevat een print van ruiten over de de mouwen. De print is verdeeld in driehoeken en dunne horizontale strepen. Deze print is ook onderdeel van het Olympique Marseille thuisshirt en is een verwijzing naar de architecturale werken van designer Le Corbusier in de stad Marseille. Verder bevatten de Marseille trainingsjacks een hoge hals met een doorlopende rits. Op de borst van het Olympique Marseile jack staan de logo's van de club en Puma en aan de zijkanten bevinden zich twee zakken. Het trainingsjack voor de uitwedstrijden heeft ook een opvallend design. De body van dit Olympique Marseille anthem trainingsjack is geheel wit en bevat ook een all-over print over de mouwen. Deze print is geïnspireerd door de print op het uitshirt van Marseille en bestaat uit huizen in de clubkleuren (navy/lichtblauw/wit) van de club uit Zuid Frankrijk. De logo's van de club en Puma staan ook op de borst van dit trainingsjack. Beide trainingsjacks bestaan voor 100% uit polyester.

De nieuwe jacks zijn dus geen onderdeel van het Olympique Marseille trainingspak, maar kun je wel perfect combineren met de trainingsbroek van het nieuwe pak. De trainingsbroek is dit jaar namelijk donkerblauw met een lichtblauwe taping aan de zijkanten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de opvallende jacks van Marseille, welke vanaf nu door de spelers gedragen worden.

Olympique Marseille anthem trainingsjack 2020-2021 bestellen

De nieuwe Olympique Marseille trainingsjacks 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het jack is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 79,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check ook andere trainingskleding van de club in de onderstaande winkels.

Bestel je Olympique Marseille trainingsjack altijd in deze winkel!

of deze SHOP! 

Olympique Marseille trainingsjack 2020-2021

Olympique Marseille anthem trainingsjack 2020-2021