14 juni 2020

Olympique Marseille thuisshirt 2020-2021

Vandaag hebben Olympique Marseille en kledingsponsor Puma de nieuwe tenues van de club gelanceerd, waaronder het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt 2020-2021. In dit nieuwe tenue speelt ‘’L’Om’’ in dit tenue de Ligue 1, Coupe de France en Europese thuiswedstrijden in het Stade Velodrome gedurende 2020-2021. De club eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Franse competitie, dus speelt daarom Europees voetbal. Puma is verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van de Franse club. In 2017 werd een contract voor vijf seizoenen getekend. 

Olympique Marseille thuis shirt en tenue 2020-21

Zoals altijd is het Olympique Marseille thuisshirt ook dit jaar overwegend wit. Het tenue bevat bovendien  een all-over print van diagonale ruiten in het wit en zilver. Deze ruiten symboliseren verschillende architecturale werken van Charles-Édouard Jeanneret-Gris (Le Corbusier) en met name het Unité d'Habitation (la cité radieuse). Dit is een modern wooncomplex uit 1952 ontworpen door Le Corbusier in samenwerking met de architect-schilder Nadir Afonso. Vladimir Bodiansky werkte mee als ingenieur aan het ontwerp. Unité d'Habitation is gelegen in het zuiden van Marseille. Het concept van het gebouw zou uiteindelijk de basis vormen voor andere gebouwen van Le Corbusier in heel Europa.

Tot zover en stukje geschiedschrijving. Uiteraard bevat het Olympique MArseille tenue ook weer lichtblauwe details. Het tenue is uitgerust met een ronde, lichtblauwe hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw. De andere borst is uitgerust met het logo van de Zuid-Franse club. Boven dit logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Champions League in 1993. Op het midden van het tenue staat ook komend seizoen weer het logo van Uber Eats. Het bedrijf en Marseille tekenden vorig seizoen een contract voor de duur van drie seizoenen, waardoor beide partijen in ieder geval tot de zomer van 2022 aan elkaar overgeleverd zijn. Een speciaal details bevindt zich nog in de nek op de achterkant van het tenue. Hierin is de naam van de stad verwerkt in het goud. Het Olympique Marseille thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en Puma. De kousen zijn wit met verschillende lichtblauwe vlakken met een zogenaamd fading effect. Op de kousen staat in het goud de bijnaam van de club: L'Om. Zoals alle tenues van Puma zijn de nieuwe Olympique Marseille thuisshirts 2020-2021 uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren in de tenues. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Olympique Marseille voetbalshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Payet, Thauvin, Benedetto, Kamara, Lihadji, Sakai en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwe Olympique Marseille uitshirt 2020-2021. 

Olympique Marseille voetbalshirt bestellen

Het Olympique Marseille thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking

Bestel je Marseille voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Olympique Marseille thuisshirt 2020-2021

Olympique Marseille voetbalshirt 2020-2021