14 juni 2020

Olympique Marseille uitshirt 2020-2021

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt hebben''L'Om'' en Puma het nieuwe Olympique Marseille uitshirt 2020-2021 officieel bekend gemaakt. Dit betreft het tenue waarin de club van trainer André Villas-Boas de uitwedstrijden speelt in Ligue 1, Coupe de France en Europa gedurende 2020-2021. Puma is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het opvallende design van het nieuwe uitshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2017 kledingsponsor en het contract tussen beide partijen duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2022. 

Olympique Marseille uit shirt en tenue 2020-21 | Een ode aan het oude stadscentrum

Het Olympique Marseille uitshirt 2020-2021 is geheel navy blauw en bevat dit jaar een all-over print. Het watermerk patroon op het tenue betreft een print van de huizen in het oude stadscentrum van Marseille bij nacht. Een aantal huizen bevatten verlichte ramen en deze symboliseren de verschillende wijken van de stad Marseille. Het tenue is hiermee een ode aan de verschillende wijken van de stad. Hoewel ieder district zijn eigen persoonlijkheden en culturen heeft, hebben deze gemeen dat ze allemaal onderdeel zijn van de stad en daarmee ook van de club Olympique Marseile.

Tot zover de symboliek van het nieuwe Olympique Marseille uitshirt. De print loopt dit jaar ook door over de mouwen. Verder is het nieuwe Olympique Marseille uittenue uitgerust met lichtblauwe accenten, afkomstig uit de clubkleuren van de in 1899 opgerichte club. De ronde hals van het tenue is lichtblauw en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor Puma in het lichtblauw. Op de linkerborst staat het logo van de club uit de Zuid Franse badplaats. De ster boven het logo verwijst naar de gewonnen Champions League van 1993. Een speciaal detail bevindt zich nog op de achterkant van het nieuwe voetbalshirt. In de nek is in een sierlijk, goud lettertype de naam van de stad verwerkt. Verder staat op het midden van het uitshirt ook het logo van hoofdsponsor UBER EATS.

Het nieuwe Olympique Marseille uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met daarop in het lichtblauw de logo's van de club en Puma. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen. Dit seizoen zijn de Marseille voetbalshirts, zoals alle voetbalshirts van Puma, weer voorzien van de Dry Cell technologie, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en afvoer van vocht. De authentic voetbalshirts, de tenues die de spelers dragen, zijn uitgerust met de nieuwe Puma Shincool technologie, waardoor de shirts nog lichter zijn en bovendien strakker vallen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Olympiue Marseille uitshirts 2020-2021. 

Olympique Marseille uitshirt bestellen

Het nieuwe Oiympique Marseille uitshirt voor 2020-2021 kun je nu estellen. . De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen(maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het tenue € 69,95. De broekjes zijn € 34,95 voor kinderen en € 39,95 voor volwassenen en de voetbalkousen zijn ook komend seizoen € 17,95. Check ook nog de Marseille tenues van afgelopen seizoen in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Marseille voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze fanshop

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Olympique Marseille uitshirt 2020-2021

Olympique Marseille uitshirt 2020-2021