Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024

Olympique Marseille en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024 officieel bekend gemaakt met het motto ''NOS NOUVEATÉS''. In deze voetbalshirt speelt L'OM de Ligue 1, Coupe de France en Europese wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde Marseille op de derde plek in de competitie. Ook deze jaargang is Puma de producent van de Olympique Marseille tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 2018-2019. CMA CGM is vanaf dit seizoen de shirtsponsor van de Franse voetbalclub.

Olympique Marseille thuisshirt 2023-2024

Het Olympique Marseille thuisshirt 2023-2024 neemt je mee naar het exotische strand van Marseille, gelegen aan de Middellandse zee. Met zijn azuurblauwe wateren, zachte zandstranden en adembenemende natuurlijke omgeving biedt Marseille een paradijselijke bestemming voor strandliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een rustige ontsnapping uit het dagelijkse leven of naar een bruisende sfeer vol activiteiten, Marseille heeft voor elk wat wils. Van de idyllische Calanques, met hun verborgen baaien en kalkstenen kliffen, tot de levendige en trendy stranden zoals Plage du Prado en Plage des Catalans. Exact dit vormt de inspiratie voor het nieuwe thuistenue. Het voetbalshirt is wit en bevat een all-over print van diagonale banen met zilveren accenten. In deze banen is een gradiënt print verwerkt, die de stranden van de stad symboliseren. Uiteraard bevat het voetbalshirt ook lichtblauwe details. De brede, ronde hals is lichtblauw en bevat een subtiele, witte lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Om het voetbalshirt nog wat eleganter te maken, heeft Puma gouden accenten toegevoegd. Het logo van het Duitse sportmerk op de rechterborst en de mouwen is goud en ook in het clublogo op de linkerborst zijn gouden accenten verwerkt. Hoofdsponsor CMA CGM versiert het midden van het voetbalshirt. Een speciaal detail is nog te vinden op de achterzijde van het thuisshirt. Hier staat de tekst: PETRA GENESIS MASSALIA. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met lichtblauwe details.

Olympique Marseille uitshirt 2023-2024

Het Olympique Marseille uitshirt 2023-2024 heeft vrijwel hetzelfde thema als het thuisshirt, maar is vooral geïnspireerd door de golven van de Middellandse Zee. Hoewel de Middellandse Zee over het algemeen bekend staat om zijn kalme wateren, kunnen de golven bij Marseille soms verrassend krachtig en energiek zijn. Vooral tijdens winderige dagen of wanneer er een storm nadert, kunnen de golven tot indrukwekkende hoogten groeien. De all-over print op het uitshirt symboliseert dit natuurverschijnsel en moet ook de spelers van Olympique Marseille tot ongekende hoogten brengen tijdens de uitwedstrijden. Het uitshirt is donkerblauw en bevat een design van witte golven. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook wit en hetzelfde geldt voor alle logo's op het uitshirt. Op de achterkant van het uitshirt staat de tekst: ''MARE NOSTRVM Massilia''. Het uittenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met witte accenten.

Olympique Marseille 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Olympique Marseille 3e voetbalshirt 2023-2024 is onderdeel van een innovatieve campagne met als thema ‘’Volcanic People’’. Het voetbalshirt werd onthuld door vijftig artiesten, contentmakers, cabaretiers en lokale acteurs als symbool van het Olympische volk in het stadion van de club, het Orange Vélodrome. Het 3e voetbalshirt is geheel in lijn met dit thema. Het voetbalshirt is namelijk een combinatie van zwart en oranje en bevat een all-over print van vlammen in een camouflage achtig design, geïnspireerd door de ‘’Peuple Volcanique’’. Deze tekst is ook verwerkt aan de binnenkant van de ronde hals en staat bovendien symbool voor de brandende passie die de fans voelen voor Olympique Marseille. Bovendien zou het voetbalshirt zo maar eens een eerbetoon kunnen zijn aan de fanatieke supportersaanhang van de club, de Bengalos. Alle logo’s op het voetbalshirt zijn wit. Deze logo’s staan op dezelfde plek als op de andere twee Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met oranje accenten.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma DryCell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Olympique Marseille voetbalshirt bestellen

De Puma Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops voor volwassenen en kinderen.  Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 94,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 74,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 39,95 en de kousen zijn € 17,95. Check in deze winkels ook nog andere Olympique Marseille merchandising!

PUMA
vanaf € 74.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 74.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 74.95
Bestellen >

Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024
Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024
Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024
Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024
Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024
Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024
Olympique Marseille voetbalshirts 2023-2024