Olympique Marseille 3e shirt 2021-2022 Kinderen

Bestel hier het Puma Olympique Marseille 3e shirt 2021-2022 voor kinderen. Dit shirt wordt door Marseille gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Ligue 1 en Coupe de France gedurende dit seizoen. Bovendien wordt het shirt in de uitwedstrijden in Europa gedragen. Het voetbalshirt kun je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. 

Het Olympique Marseille 3e shirt 2021-2022 is lichtblauw en bevat ook details in een andere tint lichtblauw. Op de borst bevinden zich twee horizontale lichtblauwe banen, waartussen de naam van de club staat: ''Olympique de Marseille.'' Op de schouders bevinden zich diagonale Puma formstripes en ook de band aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw. Het tenue bevat bovendien een all-over jacquard print van het clublogo. Het logo van Puma staat in het lichtblauw op het midden van de borst en op de mouwen. In de nek op de achterzijde van het tenue staat ook het clublogo. Verder bevat het voetbalshirt een v-hals en staat het logo van sponsor UBER EATS. De Olympique Marseille tenues zijn uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Dit tenue heeft een normale pasvorm.

  • Bevat gerecycled materiaal: gemaakt met gerecyclede vezels. Een van PUMA's inspanningen om onze impact op het milieu te verminderen
  • dryCELL: PUMA's benaming voor vochtafvoerende eigenschappen die je droog en comfortabel houden
  • Ronde hals
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester
  • Kraag: 97% Polyester, 3% Elastaan

Klik op de buttons om dit Olympique Marseille 3e shirt 2021-2022 te bestellen voor kinderen. Hier kan je ook je Marseille shirt laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete speler!