Olympique Marseille trainingspak 2020-2021

Deze week hebben Olympique Marseille en Puma ook de nieuwe trainingscollectie voor 2020-2021 gelanceerd, waaronder het Olympique Marseille trainingspak 2020-2021. De lancering van de trainingscollectie volgt een week na de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt en uitshirt. In het nieuwe trainingspak werken de spelers van Marseille de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de France en Europese wedstrijden in 2020-2021. Ook dit seizoen bestaat het Marseille trainingspak weer uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek.

Olympique Marseille training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Olympique Marseille trainingspak is dit seizoen in de drie verschillende kleurencombinaties beschikbaar, namelijk in het blauw/lichtblauw, geel/grijs en lichtgrijs/grijs. Omdat blauw één van de clubkleuren van Marseille is, bespreken we het design van het nieuwe trainingspak aan de hand van deze kleur. De training sweater van het blauwe trainingspak is overwegend donkerblauw en bevat ook lichter blauwe details. Deze kleur komt namelijk terug in de brede taping over de schouders en een in vlak ter hoogte van de ellebogen van de training top. Ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een subtiele, blauwe band. Dit template gebruikt Puma voor alle trainingskleding van de clubs waarvan het kledingsponsor is in 2020-2021, dus ook voor het trainingspak van PSV, Manchester City, AC Milan, Valencia en Borussia Mönchengladbach. Evenals afgelopen seizoen zijn Puma training tops voorzien van een hoge hals met een verborgen rits tot de borst. Andere technische details zijn de strakke raglanmouwen met aan de onderkant duimgaten, voor de perfecte fit. Op de borst van de Olympique Marseille training top prijken de logo’s van de club en Puma. Het logo van het Duitse sportmerk op de borst is goud op de blauwe training top. In het materiaal van de trainingstrui is ook elastaan verwerkt, wat ervoor zorgt dat de training top naadloos aansluit op het lichaam.

De trainingsbroek van het Olympique Marseille trainingspak 2020-21 heeft dezelfde kleurencombinatie als de top. Deze is blauw met aan de zijkanten een lichter blauwe taping. De broek van het grijze trainingspak is overigens lichtgrijs met een gele taping aan de zijkanten. Qua functionele details heeft Puma niks veranderd aan de trainingsbroeken. Deze hebben we nog wel even opgesomd:

  • De bovenkant van de Olympique Marseille trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kunt passen.
  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken met een rits, waarin je spullen op kunt bergen.
  • Ter hoogte van de zakken prijken de logo’s van de club en Puma.
  • De Marseille trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels.
  • De pijpen bevatten aan de onderkant enkelritsen.
  • Het gehele trainingspak is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Olympique Marseille trainingspak, waarin we vanaf deze zomer spelers als Thauvin, Payet, Strootman, Benedetto, Kamara en andere spelers zien. 

Olympique Marseille trainingspak bestellen

Het Olympique Marseille trainingspak 2020-2021 van Puma kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen jaar. Voor volwassenen is de training top € 64,95 en voor kinderen € 59,95. De trainingsbroek is voor volwassenen € 54,95 en in kindermaten € 49,95. Het trainingspak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check in de onderstaande winkels ook andere trainingskleding van de club!

Bestel je Olympique Marseille trainingspak altijd in deze fanshop

of deze winkel!

of deze fanshop!

of deze SHOP! 

Olympique Marseille training top 2020-2021