18 juni 2020

Olympique Marseille warming-up trainingsshirt 2020-2021

Olympique Marseille draagt dit seizoen niet alleen een opvallend uitshirt, ook met het warming-up shirt voor 2020-2021 komt de club uit Frankrijk komend seizoen voor de dag. Het trainingsshirt is onderdeel van de nieuwe collectie voor komend seizoen en wordt door Olympique Marseille gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de France en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021.

Lichtblauw Olympique Marseille training shirt 2020-2021

Het nieuwe Olympique Marseille warming-up shirt 2020-2021 is een ode aan de kust van de Zuid Franse stad en ook nog geheel in stijl van het thuisshirt van de club. Het warming-up shirt of pré match top is dit seizoen geheel licht blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print over de body van het tenue. Deze all-over print bestaat uit een design van diagonale ruiten en staven met dunne, horizontale strepen en driehoeken. Door deze ruiten en banen lopen weer diagonale, witte banen. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals in het lichtblauw en dit is ook de kleur van beide mouwen van het Olympique Marseille trainingsshirt 2020-2021. Op de rechterborst prijkt het logo van kledingsponsor Puma in het zwart en de andere borst bevat het logo van de club, die afgelopen seizoen als derde eindigde in de Franse competitie. Uiteraard mag daarin de bijnaam van de club niet ontbreken: ''Droit Au But.'' De achterkant van het Olympique Marseille trainingsshirt is geheel lichtblauw. Het trainingstenuetje van Marseille wordt dit seizoen compleet gemaakt door een lichtblauw trainingsbroekje met zwarte logo's. Dit seizoen bevatten de trainingstenues van Marseille ook weer de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht.

Olympique Marseille trainingsshirt bestellen

Het Olympische Marseille warming-up shirt 2020-2021 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. De prijs van shirt is € 54,95 en alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De trainingsshirts zijn goedkoper. Deze zijn namelijk € 44,95. Check ook andere Marseille trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Olympique Marseille trainingsshirt direct in deze SHOP

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Olympique Marseille warming-up shirt 2020-2021