13 mei 2017

Olympique Marseille trainingsshirt 2017-2018

De Olympique Marseille trainingsshirts voor het seizoen 2017-2018 zijn deze week officieel gelanceerd door adidas en de Franse club. In deze nieuwe trainingsshirts werken de spelers van de Franse club de trainingen af ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de La Ligue, Coupe de France en Europese wedstrijden gedurende 2017-2018. ''L'Om'' en adidas hebben twee verschillende nieuwe trainingsshirts gepresenteerd. Het ene shirt wordt vooral gedragen tijdens de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere shirt vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden.

Olympique Marseille training shirt en broekje 2017-2018

De nieuwe Olympique Marseille trainingsshirts voor 2017-2018 hebben een vrij simpel design. Beide trainingsshirts zijn volledig blauw, waarbij de één overwegend l’OM blauw is met navy blauwe adidas strepen en de andere tegenovergesteld. Het l’OM blauwe shirt zal vooral gedragen worden tijdens de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het navy blauwe shirt vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden. De nieuwe trainingsshirts zijn gebaseerd op het adidas TIRO 17 template. Beide shirts bevatten een v-hals. Op de borst prijken de logo’s van de club en kledingsponsor adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 1974 al kledingsponsor van de Franse club. Echter zal deze jarenlange partnerschap na het seizoen 2017-2018 ten einde komen Vanaf 2018-2019 wordt Puma namelijk kledingsponsor van de club. Het logo van de club op de linker borst is uitgerust met een ster. De zilveren ster verwijst naar de gewonnen Champions League in 1993. De nieuwe Marseille trainingsshirts worden gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroekje met aan de zijkanten de strepen van adidas. Ook bevatten de voetbalbroekjes de logo’s van de club en de kledingsponsor.

De nieuwe Olympique Marseille trainingstenues van Olympique Marseille zijn uitgerust met de adidas Climacool of Climate technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van Marseille optimaal kunnen presteren. Het trainingstenuetje wordt vanaf nu gedragen door sterren als Payet, Thauvin, Gomis, Rekik en nog meer Franse sterren. 

Olympique Marseille trainingsshirt kopen

Het nieuwe Olympique Marseille trainingsshirt en tenue voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het bijbehorende trainingsbroekje is € 39,95 voor volwassenen en voor € 34,95 voor kinderen. Wil je andere producten van L'Om kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Olympique Marseille trainingstenue via DEZE PAGINA!