2 augustus 2015

Officiële bedrukking Manchester United voetbalshirts 2015-2016

De officiële bedrukking van de Manchester United voetbalshirts is een dag na de bekending van het nieuwe thuisshirt voor 2015-2016 officieel gelanceerd door Manchester United. Tijdens de Premier League wedstrijden speelt Manchester United met een andere bedrukking op de achterkant van de voetbalshirt dan tijdens de Cup wedstrijden.

Bedrukking Manchester United voetbalshirt 2015-2016

De officiële bedrukking van Manchester United tijdens de Premier League wedstrijden betreft de officiële Premier League bedrukking. Deze bedrukking zal op de voetbalshirts van Manchester United overwegend wit zijn met een zwarte uitlijning. Zowel de rugnummers als de letters van de officiële Premier League bedrukking zijn wit met een zwarte omlijning. In de rugnummers van deze bedrukking staat het logo van de Barclays Premier League. Tijdens de ''Cup'' wedstrijden (de FA Cup, League Cup en Champions League) speelt Manchester United met een andere bedrukking op het voetbalshirt. Deze bedrukking zullen we hieronder bespreken en bovendien aangegeven waar je het voetbalshirt van Manchester United met officiële bedrukking kunt kopen. De officiële bedrukking voor de Cup wedstrijden is evenals het nieuwe Manchester United thuisshirt 2015-2016 erg klassiek. Omdat het nieuwe shirt is gebaseerd op de voetbalshirts van 1982, is ook de bedrukking op de bedrukking van destijds gebaseerd. Het lettertype van deze bedrukking is erg klassiek en overwegend wit. De onderkant van de rugnummers is bevat het logo van Manchester United. De namen van de spelers zijn geheel wit, bevatten geen uitlijining en ook niet het logo van de club. Check hieronder de foto's van de officiële bedrukking van het Manchester United thuisshirt met onder andere de bedrukking van sterren als Mata, Herrea, Januzaj en Blind.

Manchester United shirt met eigen naam en nummer kopen

Wil je het Manchester United shirt met een eigen naam en nummer kopen? Dat kan vanaf nu voor het nieuwe Manchester United shirt voor volwassenen en kinderen in de Manchester United shop of  de officiële Manchester United shop van Adidas. Hier kan je voor zowel de officiële Premier League bedrukking als de nieuwe Cup bedrukking kiezen. Ook kan je hier kiezen je Manchester United voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking van sterren als Depay, Blind, Herrera, Schneiderlin, Mata, Januzaj, Rooney en nog meer Manchester United sterren. Check ook alle beschikbare Manchester United producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Officiele -manchester -united -bedrukkking -2015-2016

Manchester -united -bedrukking -2015-2016