3 september 2013

Manchester United Fellaini voetbalshirts 2013-2014

Fellaini beleeft dan eindelijk zijn gewenste droomtransfer. De geruchten gingen al langer te ronde dat Moyes Fellaini en Baines in een superdeal wilde betrekken. Nu is het enkel de man met de opvallende afro coupe die naar Old Trafford verkast. United betaald 32 miljoen voor de Rode Duivel. De Belg, die sinds 2008 voor Everton speelt, diende zelf al een transferverzoek in. Nu is die wens daadwerkelijk uitgekomen.

In het jaar 2006/2007 was Fellaini samen met enkele andere toptalenten, waaronder Alex Witsel, een van de nieuwe gezichten in de selectie van Standard Luik. Onder leiding van Nederland Boskamp maakte hij al snel zijn opwachting in de basiself. Vervolgens ging het hard met Standard en Fellaini. Mede door de inspanningen van Fellaini won Standard in 2 jaar tijd de beker, de landstitel en de super cup. De box-to-box middevelder kon dan ook rekenen op een hoop belangstelling. Het was dan ook niet verrassend dat hij met zijn manier van spelen een transfer naar Engeland maakte. Het Engelse Everton telde liefst 18,5 miljoen euro neer voor de Luikse middevelder, nadat hij in België net naast de Gouden Schoen greep. Ook in Liverpool kreeg hij al snel waardering voor zijn spel. In zijn eerste seizoen werd hij direct benoemd tot beste jongere van Everton. Fellaini groeit als snel uit tot publiekslieveling en kreeg direct bijnamen als ''The Perminator'' en ''Hairo'', hetgeen betrekking had op zijn opvallende haardos. Het ging al snel zelfs verder dan bijnamen. De Everton supporters besloten massaal afro pruiken te gaan dragen op de tribunes van Goodison Park. Vervolgens kwam hij wel in een kleine dip terecht. Fellaini bleef kampen met blessures en het duurde tot 2011 voordat hij weer helemaal fit was.

Ondertussen was hij ook in het Belgisch elftal een vaste waarde geworden. Onder leiding van huidig bondscoach Wilmots is hij een van de spelers die altijd kan rekenen op een plek in de basiself en lijkt België nu al onder andere met sterkhouder Fellaini, die al 42 maal uitkwam voor de Rode Duivel, in de gelederen een van de outsiders voor het winnen van het Wereldkampioenschap van 2014. In Liverpool speelde hij in de periode van 2008-2013 131 wedstrijden. Nu gaat hij dus zijn kwaliteiten tonen op Old Trafford in Manchester bij het grote United. In Manchester zal hij gaan spelen met rugnummer 31. Het Manchester United shirt met Fellaini achterop is uiteraard direct verkrijgbaar in de shop van Subside Sports geheel voorzien van de officiële bedrukking.

Koop het hier!

Fellaini Thuisshirt Manchester United
Manchester United Uitshirt 2013-2014 Fellaini