8 september 2016

Adidas lanceert speciaal Manchester United Europa League trainingsshirt 2016-2017

Manchester United en Adidas hebben een speciaal Europa League trainingsshirt gelanceerd. Dit trainingsshirt draagt het keurkorps van José Mourinho tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017. Tijdens deze editie van het Europese toernooi is Manchester ingedeeld in de poule met Feyenoord, Fenerbahce en Zorja Loehansk. De nummer één en twee van deze poules bereiken de volgende ronde. Hieronder bespreken we het trainingsshirt van Manchester United dat eigenlijk als trainingsshirt voor de Champions League had moeten dienen. Zover kwam het echter niet.

Fel rood Manchester United training shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Manchester United Europa League trainingsshirt voor 2016-2017 is fel rood (bright red) met zwarte accenten (utility black). De zwarte accenten komen terug in een baan aan de achterkant van de hals en in het logo van Adidas op de linker mouw. Op de Europa League trainingskleding van Manchester United staat het logo van de kledingsponsor op de linker mouw. De linker borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden op Old Trafford speelt. Wanneer de club Champions League had gespeeld, had de rechter borst van het shirt uitgerust geweest met het logo van de Champions League. Dit is bijvoorbeeld bij de speciale Champions League lijn van Juventus en Real Madrid wel het geval. Verder bevat het shirt een stijlvolle crew neck, zonder rand. Het nieuwe shirt van United bevat aan de zijkanten drie fel rode strepen van Adidas. Het nieuwe Europa League trainingstenue van United kan gecompleteerd worden door een zwart trainingsbroekje, welke ook een fel rood logo van United bevat.

Nieuw aan de Europa League trainingsshirts van Manchester United is de combinatie van het materiaal. Het shirt is gemaakt van een combinatie van polyester (81%) en nylon (19%), waardoor het shirt zacht aanvoelt. Zoals alle trainingskleding van Manchester United en Adidas is het nieuwe trainingsshirt uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. Het shirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Rashford, Mkhitaryan, Rooney, Mata, Depay, Blind, Martial en andere sterspelers.

Manchester United Europa League trainingsshirt kopen

Het nieuwe fel rode Manchester United trainingsshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor volwassenen. De prijs van het shirt is € 49,95. Het bijbehorende trainingsbroekje heeft een prijs van € 34,95 en de trainingskousen zijn € 14,95! Check in deze shops ook andere Manchester United tenues en trainingskleding. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd! Of check het overzicht met beschikbare Manchester United producten hiernaast of hieronder.

Scoor het nieuwe MAN U Europa League training shirt in de officiële ADIDAS SHOP

of in deze speciale United STORE! 

Manchester -united -europa -league -trainingstenue -2016-2017