12 januari 2017

adidas Originals Manchester United trainingsjack en shirts 2017

In navolging van Real Madrid heeft ook Manchester United in samenwerking met adidas een speciale Originals collectie gelanceerd voor 2017. Deze casual collectie adidas Originals Manchester United kleding zal niet door de spelers van de club gedragen worden dit jaar, maar is puur en alleen gelanceerd voor de echte heritage Manchester United fan. Alle shirts, retro voetbalshirts en vintage trainingsjacks uit deze nieuwe collectie zijn gebaseerd op shirts of trainingsjacks uit, die de Engelse club vroeger droeg. Hieronder hebben we een aantal van de nieuwste adidas Originals Manchester United jacks en shirts uitgelicht! Check jouw favoriete item hieronder!

Manchester United 1988 adidas Originals t-shirt

We beginnen met het adidas Originals Manchester United t-shirt. Dit casual t-shirt is gebaseerd op het legendarische shirt van 1988. Tijdens dit seizoen werd het tenue van The Mancunians gekenmerkt door de diagonale strepen van de rechter schouder naar de linker zijkant van het shirt. Bovendien bevatten deze banen ruiten. De strepen op dit shirt zijn rood en zwart en de ruiten grijs. Verder is het t-shirt aan de bovenkant zwart en aan de onderkant grijs. Verder is de linker borst uitgerust met een vintage United embleem. Opvallend genoeg staat de adidas trefoil niet op de borst. Dit nieuwe t-shirt kan perfect gecompleteerd worden door een grijze sweat korte broek van adi Originals met daarop ook het logo van de club. Het t-shirt heeft een prijs van slechts € 39,95! Wil je deze kopen? Check het direct in deze officiële SHOP!

Adidas -originals -t -shirt -united -1988

Manchester United 1988 adidas Originals hooded vest

In navolging van het t-shirt dat gebaseerd is op het voetbalshirt van 1988 hebben United en adidas ook een speciale hooded sweater gelanceerd met dezelfde stijl als het t-shirt. Dit vest bevat een zwarte capuchon en dezelfde diagonale banen en ruiten als op het t-shirt. Verder is deze hoody uitgerust met een zwarte rits en twee zakken aan de zijkanten. De trefoil van adidas, het adidas Originals logo is heel subtiel aan de onderkant van de rechter mouw verwerkt. Om je Manchester United adidas Originals joggingspak compleet te maken, is het een idee om de bijpassende joggingsbroek van adidas Originals erbij te kopen. De hooded sweater heeft een prijs van € 84,95 en de joggingsbroek een prijs van € 49,95. Wil je deze scoren? Check dan snel de adidas Originals shop!

United -1988-adidas -originals -seater
Manchester United 1988 adidas Originals trainingsjack

En we blijven bij de jacks! United en adidas hebben ook een trainingsjack gelanceerd, welke gebaseerd is op de trainingskleding van Manchester United in 1988. Het adidas Originals 1988 trainingsjack van Manchester United is overwegend wit en bevat zwarte en rode zigzag strepen over het midden van het jack. Verder is het jack uitgerust met een hoge hals, waardoor deze hetzelfde design en pasvorm heeft als de trainingsjacks van destijds. Over de mouwen loopt het zigzagpatroon door en aan de onderkant bevindt zich een zwarte band. Op de rechter borst prijkt het adidas Originals logo in het rood en de andere borst bevat een vintage United logo. Uiteraard is dit jack ook uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Ook dit jack is natuurlijk weer perfect voor de echte vintage liefhebber of United fan! Dit retro trainingsjack is wat aan de prijzige kant en dus scoor je het jack voor € 84,95 in de officiële adidas SHOP!

Vintage -trainingsjack -adidas -originals -man -united

Manchester United adidas Originals 1988 sweater

Britser dan Brits kan het bijna niet, de nieuwe adidas Originals Manchester United 1988 sweater. Deze sweater heeft dezelfde stijl als het trainingsjack en bevat een stijlvolle crew neck met ribbels in het zwart. Verder is dit sweatshirt overwegend wit met rode en zwarte zigzagstrepen. De mouwen zijn weer overwegend zwart en de onderkant van de crew neck adidas Originals sweater bevat een zwarte band. Ook op de sweater prijken de adidas trefoil en het United logo in het zwart. De crew neck sweater is weer iets goedkoper dan het jack en heeft een prijs van € 79,95. Ook de sweater is exclusief verkrijgbaar in de officiële adidas Originals Manchester United shop!

Man -united -crew -neck -sweater -1988-adi -originals

 

Manchester United adidas Originals retro voetbalshirt 1988

We sluiten de collectie en dit blog af met een retro voetbalshirt van Manchester United. Dit Manchester United retro adidas Originals shirt heeft dezelfde stijl als het trainingsjack en de crew neck sweater. De crew neck van dit shirt is echter wit met subtiele zwarte lijnen. Het zigzagpatroon op het shirt loopt niet door tot over de mouwen. Verder staat alleen het logo van United op de borst en is de adidas trefoil te vinden aan de onderkant van de mouwen. Dit retro voetbalshirt heeft een prijs van € 64,95! Scoor het direct en exclusief in deze SHOP!

Manchester -united -retro -adidas -originals -shirt -1988