23 april 2013

Manchester United kampioensshirts 2013

Manchester United is gisteren kampioen van Engeland geworden. Maandagavond werd Aston Villa met 3-0 verslagen. Wie anders dan Robin van Persie maakten alle drie de doelpunten. De Oranje-international heeft tot dusver al 24 doelpunten gemaakt in zijn eerste seizoen bij Manchester United. Dat is bijna een derde van de totale productie van Manchester United dit seizoen. Notabene Robin van Persie, is ook degene die dit jaar met special nummer 20 speelt.

Manchester United is namelijk voor de 20e keer kampioen van Engeland. Om deze geweldige prestatie te vieren, heeft teamkledingsponor Nike special editions ontworpen van het uit en thuistenue van de Mancunians. Op de rug van beide shirts staat in de officiele Premier League bedrukking de tekst 'CHAMPIONS' en het nummer '20'. Ook is op beide mouwen van het shirt de officiele Premier League badge te zien. Deze speciale Nike Manchester United champions shirts zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Subside Sports!

Naast Nike heeft ook Retake diverse shirts ter ere van het behaalde kampioenschap van Manchester United uitgebracht. Deze shirts zijn al te koop op de website van Subside Sports. Dit shirt is in het rood, wit, grijs en zwart verkrijgbaar. Op het shirt staat het getal 20, wat staat voor de 20e Premier League titel van Manchester United. Verder staat op de shirts de tekst 'League Champions'. Heerlijke shirts om ook casual te dragen. Ook dit shirt is in de kleuren rood, wit, grijs en zwart verkrijgbaar. Op het shirt is een kroon afgebeeld met daaronder de tekst 'United'. Verder staat de tekst 'Kings of England' op het shirt en het seizoen waarin de 20e titel werd binnengehaald. Een must voor de echte United fan!

Koop het hier!

United Champions voetbalshirts 20 Manchester

Manchester United kampioensshirt 2013
Manchester United kampioens t-shirt 20

Manchester United Kings of England t-shirt