7 januari 2017

Manchester United presentatiepak 2017

Manchester United draagt vanaf nu een geheel nieuw presentatiepak. Deze is vandaag gelanceerd door Adidas en de Engelse voetbalclub. Het presentatiepak wordt door de spelers van de club gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden het en verblijf in het hotel. Bovendien wordt het pak vaak door de spelers van Man United gedragen wanneer zij de pers te woord staan. Dit nieuwe trainingspak wordt door de spelers alleen gedragen van januari tot mei 2017. Dit is het laatste pak voor het 2016-2017 seizoen. Medio mei wordt de nieuwe collectie voor 2017-2018 door Manchester United en Adidas gelanceerd. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe presentatie trainingspak van de club uit Manchester.

Wit Manchester United presentatiepak 2017

Het presentatiepak van Manchester United voor 2017 bestaat uit een trainingsjack met capuchon en een trainingsbroek. Het trainingsjack is overwegend wit (chalk white genoemd door Adidas) en enkele navy blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug op de capuchon en de biesjes. De drie strepen van Adidas zijn te vinden aan de zijkanten van het jack en op de borst prijken de logo’s van de club en van Manchester United. Onder het logo van Man Utd de naam van hoofdsponsor Aon. De zijkanten van het presentatiejack zijn uitgerust met twee zakken. Het nieuwe presentatiejack wordt gecomplementeerd door een zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten de drie Adidas trademark strepen en op de broek staan ook de logo’s van de club en Adidas. Ook de trainingsbroek is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Kenmerkend aan de trainingsbroek zijn de ritsen aan de onderkant van de broek. Hierdoor kan je de presentatiebroek makkelijk over je (voetbal)schoenen aan en uit doen. Check hieronder het nieuwe Manchester United presentatiepak voor 2017.

Alle Manchester United trainingskleding is uitgerust met de Adidas Climalite of Climacool systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit nieuwe presentatiepak zijn vanaf nu sterren als Ibrahimovic, Blind, Mata, Rooney, Pogba en andere sterren te zien.

Manchester United presentatiepak kopen

Het nieuwe Manchester United presentatiepak voor 2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. Het jack en de presentatiebroek kunnen los van elkaar gekocht worden voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van het trainingsjack voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De prijs van de presentatiebroek is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. De totale prijs van het trainingspak voor volwassenen is dus € 134,90 en voor kinderen € 114,90. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. GRATIS VERZENDING EN DIRECTE LEVERING!

Scoor het nieuwe Manchester United trainingspak per direct in deze SHOP!

Manchester -united -presentatiepak -2017-a