30 december 2016

Manchester United trainingsshirt 2017

Manchester United en adidas hebben een nieuw trainingsshirt gelanceerd voor de tweede seizoenshelft van 2016-2017. Dit trainingsshirt dragen The Mancunians tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden van januari 2017 tot mei 2017. Medio juni zullen adidas en de club de nieuwe collectie voor het seizoen 2017-2018 lanceren. Het nieuwe trainingsshirt is gebaseerd op het standaard template dat adidas gebruikt voor de trainingsshirts dit seizoen. We bespreken het design kort hieronder.

Wit Manchester United training shirt en tenue 2017

Het nieuwe Manchester United trainingsshirt voor 2017 is overwegend off white (effen wit) en bevat daarnaast navy blauwe accenten. Deze donker blauwe details komen terug in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt en in twee banen aan de achterkant van de v-hals. Ook de logo's van adidas, de club en AON op het trainingsshirt zijn blauw. AON staat op alle trainingskleding van Manchester United, terwijl Chevrolet op alle tenues van de club staat. AON was voorheen wel hoofdsponsor van de club en zal tot 2021 op de trainingskleding van de club staan. Adidas verzorgt sinds 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de club en zal dit nog 2025 blijven doen. Het logo van adidas staat overigens ook op de achterkant van het nieuwe trainingsshirt. Het nieuwe trainingstenue van Manchester kan gecompleteerd worden door een nieuw effen wit trainingsbroekje met aan de zijkanten navy blauwe strepen. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt waarin vanaf nu sterren als Pogba, Ibrahimovic, Rooney, Blind, Mkhitaryan, Bailly, Rashford, Mata, Martial en andere sterren zullen schitteren.

De trainingskleding van Manchester United is door adidas uitgerust met het zogenaamde Adidas Climacool systeem. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Manchester United trainingsshirt en tenue kopen

Het nieuwe Manchester United trainingsshirt voor 2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande SHOP. De prijs van het shirt is € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Het bijbehorende trainingsbroekje heeft een prijs van € 34,95 voor volwassenen en € 29,95 voor kinderen. Wil je andere producten van United kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe United trainingsshirt in deze officiële SHOP!

Manchester -united -training -shirt -2017-2018
Wit -united -trainingsshirt -2017