8 september 2016

Manchester United Europa League presentatiepak 2016-2017

Manchester United draagt dit seizoen een ander presentatiepak ter voorbereiding op de Europa League wedstrijden dan het draagt tijdens de voorbereiding op de Premier League en FA Cup wedstrijden. Adidas en de club hebben afgelopen week namelijk een speciaal trainingspak gelanceerd dat de spelers dragen in de voorbereiding op de Europa League wedstrijden. Dit pak wordt dus onder andere gedragen tijdens het reizen en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de Europa League wedstrijden tegen Feyenoord, Fenerbahce en Zorja Loehansk, waarbij de club van Mourinho dit jaar is ingedeeld in de Europa League. Het nieuwe pak was eigenlijk bedoel als speciaal Champions League presentatiepak. Daarover straks meer!

Fel Rood Manchester United presentatie trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Manchester United Europa League presentatiepak voor 2016-2017 is geheel in stijl van de clubkleuren van de Engelse club, maar dan in een wat modernere tint. Het trainingsjack is namelijk fel rood. Zoals bij alle jacks van de presentatiepakken van Adidas het geval is, bevat het jack een capuchon. Op de linker borst prijkt het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in Old Trafford. Op de andere borst had het logo van de Champions League moeten staan. Echter omdat de club afgelopen seiozen als vijfde eindigde in de Premier League en het het kampioenenbal niet bereikte, staat op de rechter borst geen logo. Het embleem van Adidas, welke sinds 2015-2016 kledingsponsor is van club van onder andere Zlatan en Pogba, staat op de linker mouw. Het presentatiejack is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en de zijkanten van het jack bevatten bovendien fel rode Adidas trademark strepen. Het nieuwe presentatiepak van The Mancunians wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek met fel rode logo's van Adidas en Mancheste Utd. Ook deze broek bevat twee zakken en nog een extra ritszakje. De pijpen lopen strak af, waardoor de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt.

Zoals alle trainingskleding van Adidas, zijn de nieuwe presentatiepakken van United uitgerust met de Climacool technology van Adidas.Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe pak wordt gedragen door sterren als Pogba, Zlatan, Blind, Martial, Rashford, Rooney, Mata, Mkhitaryan en andere sterspelers van de Engelse club. Check ook het nieuwe Europa League trainingsshirt van de club.

Manchester United presentatiepak kopen

Het nieuwe fel rode Manchester United Europa League presentatiepak voor 2016-2017 kan je per direct kopen. De prijs van het jack voor volwassenen is € 80,- en de broek heeft een prijs van € 60,-, waardoor het pak voor volwassenen in totaal een prijs van € 140,- heeft. Voor KIDS is het pak in totaal € 120,-. Wil je dit speciale pak kopen? Klik dan op onderstaande links. In deze shops kan je het Europa League pak van Man Utd exclusief kopen? Check daar ook andere tenues en trainingskleding van de club. Of check het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe MAN U Europa League presentatiepak in de officiële ADIDAS SHOP

of in deze speciale United STORE! 


Manchester -united -el -presentatiepak -2016-2017