27 september 2017

Nike x EA Sports Hypervenom FIFA 18 voetbalshirt

We brachten vorige week al wat nieuws over de samenwerking tussen EA Sports en Nike. In het kader van de lancering van FIFA18 deze week hebben beide partijen namelijk speciale Nike x EA Sports Hypervenom voetbalschoenen gelanceerd. Daarmee houdt de nieuwe FIFA18 collectie van Nike nog niet op. Vandaag lanceerde het Amerikaanse sportmerk namelijk een limited edition EA Sports Aeroswift voetbalshirt in verschillende flitsende kleuren. Check hieronder de details van dit nieuwe shirt, welke je perfect tijdens het gamen aan kan doen, maar natuurlijk ook de blits in kan maken op het voetbalveld. En let op, dit betreft een limited edition voetbalshirt, welke dus maar beperkt beschikbaar is. Check hieronder de details van dit unieke voetbalshirt!

Nike x EA Sports Hypervenom trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe Nike x EA Sports Aeroswift trainingsshirt is geheel in stijl van de kleuren van de nieuwe Nike x EA Sports Hypervenom voetbalschoenen, welke exclusief gedragen worden door Cavani en Icardi. De nieuwe shirts worden gekenmerkt door de flitsende all-over print van dunne, horizontale strepen in vrijwel alle kleuren van de regenboog. Deze strepen hebben een wat donkerder groene gloed en lopen dwars door elkaar heen, waardoor je met dit voetbalshirt hoe dan ook chaos creëert als je deze draagt. Deze kleur wordt door Nike overigens ''multicolour'' genoemd. Evenals de nieuwe voetbalschoenen wordt het shirt ook gekenmerkt door de fel gele accenten. Deze accenten komen terug in de swoosh van Nike op de rechter borst en het EA Sports logo op de linker borst. Ook het Hypervenom logo op het midden van dit shirt heeft deze kleur. Daarnaast is het shirt uitgerust met een ronde hals of crew neck, welke aan de achterkant een zwarte band bevat. Deze zwarte band komt ook weer terug aan de zijkanten van het shirt. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie.

Uniek aan het shirt is de Aeroswift technologie. Dit betekent dat het een authentic shirt betreft. De voetbalshirts die de spelers van Barcelona, Paris Saint Germain, Chelsea, Tottenham Hotspur, Manchester City, Atletico Madrid en AS Roma dragen, bevatten ook deze technologie. Wat betekent dit nu eigenlijk. Allereerst betekent dit dat de shirts gemaakt zijn van een mix van enkele en dubbel gebreide gebaren. Daar waar het shirt de meeste ventilatie nodig heeft, bestaat het shirt uit enkele garen en daar waar het shirt behoefte heeft aan wat meer structuur, heeft het EA Sports voetbalshirt dubbele garen. De ventilatiegaatjes zitten dan ook direct in het shirt. Opvallend aan het design is dat het verder niet doorzichtig is. Dit terwijl er op sommige plekken gebruikt is van enkele garen. Door het gebruik van deze materialen zijn de shirts 10% lichter, bevatten deze 50% meer stretch en drogen ze 25% sneller dan voorheen. Bovendien voelt deze technologie super zacht aan op het lichaam.

Zoals we van Nike gewend zijn, zijn deze EA Sports Hypervenom voetbalshirts ook uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Nike x EA Sports Hypervenom shirt kopen

Het nieuwe Nike EA Sports FIFA 18 Hypervenom voetbalshirt kan je per direct kopen. Dit kan alleen voor volwassenen. Het shirt kan je namelijk bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 79,95. Het betreft een limited edition voetbalshirt, dus wees er snel bij! Directe levering gegarandeerd!

Koop het shirt exclusief in deze SHOP!

of deze winkel