8 maart 2017

Nike striped segment III teamwear voetbalshirt 2017-2018

Nog een paar weken en dan gaan de eerste voetbalshirts en tenues voor 2017-2018 gelanceerd worden. Dat betekent dat merken ook de nieuwe teamwear collecties voor 2017-2018 gaan lanceren. Nike heeft daar afgelopen weken de eerste stappen mee gezet. Het Amerikaanse sportmerk heeft namelijk het nieuwe Striped Segment III template gelanceerd. Dit is het template waarmee vooral verschillende amateurclubs, waarvan Nike kledingsponsor is, in 2017-2018 mee gaan spelen en met name de clubs die een voetbalshirt met verticale banen hebben. Een club die jaarlijks gebruik maakt van dit template is de Spaanse club Malaga. Check hieronder alles over het nieuwe template van Nike voor 2017-2018.

Het nieuwe Nike Striped Segment III template is in verschillende kleurencombinaties gelanceerd en wordt gekenmerkt door de verticale strepen over het shirt. Deze banen zijn dunner dan voorheen en lopen alleen over de body van het shirt. De raglanmouwen van het shirt bevatten één kleur en dit geldt ook voor de crew neck van het shirt. De verticale banen lopen niet door over de ronde hals. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike. De nieuwe Nike Striped Segment III teamwear voetbalshirts kunnen worden gecompleteerd door broekjes, die uit één kleur bestaan en de kousen van deze tenues zijn ook in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar. Nike rust al haar teamkleding uit met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers die deze tenues dragen optimaal kunnen presteren.

Check de verschillende foto's van de verticaal gestreepte Nike teamwear voetbalshirts. Deze shirts kan je vanaf per direct kopen in de onderstaande shops. De shirts hebben een prijs van € 24,95 met korte mouwen en € 29,95 met lange mouwen. Check in deze shops ook de bijbehorende broekjes en kousen! Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Nike teamwear in deze SHOP

of in deze online winkel!