4 januari 2018

Nike lanceert unieke Hyperstrong voetbalsokken

De nieuwe voetbalschoenen en voetbalshirts vliegen je om de oren! Er gaat geen week voorbij dat er geen nieuwe voetbalschoenen of shirts zijn uitgekomen. Nike heeft onlangs weer iets nieuws uitgebracht en het zijn geen schoenen of shirts. De nieuwste ontwikkeling van Nike zijn de nieuwe Hyperstrong voetbalsokken! Benieuwd hoe het nou precies zit met deze sokken? Lees dan snel verder.

Nike Hyperstrong voetbalsokken

Met al de nieuwe technologieën die Nike in de nieuwste voetbalschoenen en shirts doet kunnen de sokken natuurlijk niet achterblijven. Deze sokken die nauwkeurig zijn gemaakt om de risicovolle delen van je been en voet te beschermen zijn modern en futuristisch gemaakt. Als er namelijk beter wordt gekeken naar de sokken is te zien dat er verschillende plekken zijn die compressiekussens hebben gekregen. Als er naar de achterkant van de sok wordt gekeken is zo’n compressiekussen te zien. Dit kussen is ook goed terug te zien bij het gedeelte boven de enkel. Bij de enkel zelf is te zien dat hier meer aandacht is besteed dan aan de andere delen. Deze extra dikke compressielaag bij de enkel is gedaan omdat voetbalspelers vaak een enkelblessure oplopen door het krijgen van trappen. De keuze om hier een extra dik compressie gedeelte te plaatsen is dus erg logisch. Ook is te zien dat hier een andere materiaal is gebruikt op de sok zit dan bij de andere lagen. Deze extra versteviging zal voor veel spelers erg in de smaak vallen!

Het materiaal wat gebruikt is voor de sok is een ademend materiaal met luchtcirculatie. Dit materiaal zorgt ervoor dat de sok geen benauwd gevoel geeft waardoor het sporten niet wordt belemmerd.

De elastische band die in de sok verwerkt zit zorgt ervoor dat de sok goed op de plek blijft zitten. Ook al weet jij hoge snelheden te behalen tijdens een wedstrijd of training!

 

Nike Hyperstrong voetbalsokken bestellen

Omdat voetballers niet allemaal even lange benen hebben zijn de Nike Hyperstrong voetbalsokken beschikbaar in verschillende maten. Je kunt jouw Hyperstrong sokken krijgen in de maten S, M, L, XL en koop je in deze shop of deze winkel. Ook is te zien dat er Hyperstrong sokken zijn met voetstuk, maar ook zonder. De sok is ook te verkrijgen in verschillende kleuren waardoor je kan kiezen voor de perfecte Hyperstrong bij jouw outfit. De Nike Hyperstrong voetbalsokken zijn echter niet goedkoop. De prijs zal ongeveer €70,- zijn.