Nike lanceert AS Roma tech fleece pak voor 2017-2018

Ook AS Roma heeft een nieuw tech fleece joggingspak van Nike gekregen. Dit betekent dat we spelers als Strootman, Dzeko, Nainggolan, Manolas, De Rossi, El Shaarawy en Kolarov rondom de trainingen van de Italiaanse grootmacht zien chillen in dit pak. In het tech fleece trainingspak wordt door de spelers namelijk niet getraind. Het is puur en alleen een toevoeging op het assortiment van AS Roma pakken van dit seizoen. Het tech fleece pak is eigenlijk het ideale joggingspak voor de herfst en winter. Kenmerkend aan het pak is namelijk dat deze je lekker warm houdt na een intensieve training of work-out. Het Nike tech fleece pak is al jaren een bestseller bij Nike. Dit is het eerste seizoen dat het Amerikaanse sportmerk het pak ook lanceert voor de clubs waarvan het merk kledingsponsor is. Ben je fan van de club uit de Italiaanse hoofdstad en houd je van een beetje chillen? Check dan alle informatie over het nieuwe tech fleece pak hieronder.

Nike AS Roma tech fleece vest en joggingsbroek

Alle nieuwe Nike tech fleece pakken hebben als thema BLACK! Dat is bij het nieuwe pak van Roma niet anders. Het pak bestaat uit een vest en een joggingsbroek. Laten we eerst het vest bespreken. Deze is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de capuchon aan de achterkant. Nu is het al chill als een vest een capuchon bevat, waar je lekker in kan duiken als je wilt chillen, het pak bevat ook nog eens een lekker zachte touch. Het Nike tech fleece vest is namelijk gemaakt van een combinatie van katoen (66%) en polyester (34%), waardoor het lekker zacht aanvoelt en je altijd warm houdt. Bijkomend voordeel is dat het vest ook nog eens super licht is. De capuchon bevat overigens ook nog een extra klep met vlakken voor een perfecte bescherming. De mouwen van het AS Roma vest zijn zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en goed meebewegen met de bewegingen van de armen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Op de borst prijken in het donker geel de logo's van Nike en AS Roma. Deze hebben dezelfde kleur als het nieuwste AS Roma Champions League trainingspak. De kleurencombinatie van het tech fleece joggingspak wordt ''Black Heather/Vivid Orange'' genoemd door Nike. Verder bevat het vest aan de zijkanten twee zakken met een rits en is de achterkant net iets langer en dit is ook weer voor wat extra bescherming. Als laatste design element heeft Nike op het midden van de borst een v-baan aangebracht. Deze zogenaamde chevron is geïnspireerd door de chevron op de windrunners, die door het merk in 1968 werden geïntroduceerd en nog steeds een eyecatcher zijn.

Het nieuwe AS Roma tech fleece pak wordt compleet gemaakt door een chille joggingsbroek in deze kleuren als het vest. De broek is namelijk ook zwart en is ook nog eens gemaakt van hetzelfde materiaal als het tech fleece vest. Hierdoor valt de broek ook super chill aan als je deze draagt. En dat niet alleen. De broek heeft ook nog eens een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de AS Roma joggingsbroek super getailleerd valt. Dit is vooral het geval rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met zogenaamde cuffs, waardoor de broek perfect aansluit op de enkels. De bovenkant van de trainingsbroek is daarnaast voorzien van een elastische tailleband. Hiermee kan je zelf ook de pasvorm aanpassen. Verder bevat de broek twee zakken met ritsen en prijken de logo's van Roma en de club met trots op de broek. Zoals gezegd, wordt in dit pak niet getraind, maar is het joggingspak puur en alleen ontwikkeld om in te relaxen na een zware wedstrijd of training. En dat mag gewoon! Wil je meer weten over dit pak? Check ons blog over het Nike tech fleece pak!

AS Roma tech fleece joggingspak kopen

Het AS Roma tech fleece pak kan je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen. Het tech fleece vest en joggingsbroek zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Beide items kunnen los van elkaar gekocht worden. Hiervoor moet je echter wel wat dieper in de buidel tasten. De prijs van het vest is € 120,- en de prijs van de joggingsbroek is € 90,-! Wil je andere en goedkopere AS Roma producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe tech fleece pak exclusief in deze SHOP!