25 november 2019

Goedkoop trainingspak AS Roma

Wil je een goedkoop AS Roma trainingspak bestellen? Dan is dit het juiste moment! Nike geeft in de week van Black Friday maar liefst 30% korting weg op al haar trainingspakken. Dit betekent ook dat de trainingspakken van AS Roma in de SALE zijn! En nee dit betreffen geen trainingspakken van jaren geleden, maar het meest recente pak van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Het nieuwste trainingspak van Roma betreft het zogenaamde Europa League trainingspak. Dit pak wordt door ''I Giallorossi'' met name gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in Europa. Zowel het trainingspak met trainingsjack als het pak met de trainingstrui scoor je met een korting van tenminste 30%!

Wil je direct dit goedkope Roma trainingspak bestellen? Check het exclusief in deze NIKE winkel! 

Goedkoop AS Roma trainingsjack, trainingstrui en trainingsbroek

Het Europa League trainingspak van Roma is dit seizoen één van de vetste AS Roma pakken van dit seizoen. Het pak is namelijk geheel zwart met rode accenten. Deze rode accenten komen met name terug in de logo's van Nike en de club op de borst. Deze zijn beiden namelijk geheel rood. Het Nike logo betreft een speciaal retro logo. Dit is namelijk het Futura logo van Nike, dat bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk. Dit logo werd door Nike met name in de jaren '80 en '90 gebruikt op de voetbalshirts van clubs waarvan het destijds kledingsponsor was. Het trainingsjack van dit AS Roma pak bevat overigens nog meer rode accenten. De mouwen van het AS Roma trainingsjack zijn namelijk uitgerust met een rode taping en op het midden van het jack bevindt zich ook een vlak met flitsende strepen. Het Roma trainingsjack is verder uitgerust met een doorlopende rits en bevat twee zakken aan de zijkanten. De trainingstrui bevat deze kenmerken niet, maar is wel uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Daarnaast zijn de mouwen van de Roma sweaters uitgerust met duimgaten aan de onderkant, voor de perfecte pasvorm.

De trainingsbroek van het goedkope AS Roma trainingspak heeft dezelfde kleurencombinatie als de trainingstrui. Deze is zwart met een rode taping aan de zijkanten. Een ander kenmerk van het AS Roma trainingspak is de tapered fit. Dit houdt in dat de broek strak om de enkels en kuiten valt. Daarnaast bevat de trainingsbroek rode logo's van Nike en de club en is de trainingsbroek uitgerust met een tailleband en twee zakken aan de zijkanten. De onderkant van de goedkope trainingsbroek van Roma bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Nike heeft ook dit jaar de pakken van Roma weer uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor vochtabsorbatie en verkoeling, zodat dit pak zowel ideaal is om op straat te dragen als om in te trainen!

Goedkoop AS Roma trainingspak bestellen

Dit trainingspak bestel je dus nu met in ieder geval een korting van 30%! Het trainingspak is voor kinderen normaliter € 100,-, maar nu dus € 70,- in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen is het trainingspak normaal € 120,- en nu dus slechts € 84,-. Voor volwassenen is het trainingspak beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook goedkopere AS Roma producten in de onderstaande shop! Directe levering!

Bestel het goedkope AS Roma trainingspak vanaf nu in deze NIKE winkel! 

Goedkoop AS Roma trainingspak